Nail of the Day - Circle Stud

by - október 16, 2013
Egyszerűen utálom, ha magyarázkodással kell kezdenem egy bejegyzést, de.. borzalmasan bosszant, hogy pont ez a manikűr nem fotogén. Egyszerűen képtelen vagyok azt visszaadni, amit akkor látok, mikor lenézek a körmeimre. Ráadásul ezt örömmel teszem, mert nagyon tetszik a látvány. A fényképezőgép, az időjárás és a kéztartásom viszont most mind összeesküdtek ellenem és nem akarják, hogy megosszam veletek ezt a szépséget. Nagyon elszomorít a dolog, de jobb képek híján kénytelen vagyok jelenleg ezeket megmutatni, mert igenis szeretném közzétenni a mostani manikűrömet.


Egyébként egyáltalán nem nagy kunszt az elkészítése, inkább csak időigényes a körömlakk száradása miatt. A fekete csíkok sajnos pontatlanok, pedig az egyik oldalán celluxot használtam (e mentén húztam meg az ecsettel a vonalat) és majdnemhogy azonnal ráhelyeztem a szegecseket egy fogpiszkáló segítségével. A hüvelykujjam körömágybőréhez is került három darab belőle, kis piramist alkotva. Végül fedőlakkal fixáltam. Meg kell, hogy mondjam, eddig egyáltalán nem zavart a viselése, nem áll kis és nem akad bele semmibe, imádom taperolni és a tartósságával is elégedett vagyok, három nap alatt egy sem esett le.


❤❤❤❤
Lora Nr 57
essence 42 Dress for a moment
Rimmel 5in1 alap- és fedőlakk

Használjátok a wishforbeauty kódot a KKCenterHk honlapján, és 10% kedvezményt kaptok a rendelt termék árából!

Szoktatok körmös kellékeket rendelni? Szeretitek a szegecseket?

You May Also Like

12 megjegyzés

 1. Nekem ez olyan Dívás. Hihetetlenül jó. Nagyon tetszetős lett! :) Ügyes vagy.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szép manikűr, igazán tetszik a díszítés és a színek is! :)

  VálaszTörlés
 3. Ngyon kellene már vennem ilyen szegecseket. :D Iszonyat jó lett! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jó lett! Egyszerű, de ettől nagyszerű! :)

  VálaszTörlés
 5. Szuper lett és a képek is azok :)

  VálaszTörlés
 6. Nagyon jó lett! :) Mindig olyan szép manikat csinálsz, annyira ügyes vagy!

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm lányok :3 azért örülök, hogy így is tetszik nektek. Tényleg sajnálom, hogy nem lett olyan a képeken, mint élőben :/

  VálaszTörlés