Beauty Tag #1

by - augusztus 12, 2012
Ez az első tag-es posztom, ami kicsit személyesebb jellegű, de még kapcsolódik a blog témájához. Már régebb óta gondolkozok egy ilyen kitöltésén, valahogy mégis csak most határoztam el magam.

1. Szoknyás vagy nadrágos típus vagy inkább?
Általában nadrágot hordok, mert kényelmesebb és jobban érzem benne magam. Nyáron viszont praktikusabb a szoknya, így mostanában egyre többször került elő az is.

2. Arany vagy ezüst kiegészítőket viselsz szívesebben?
Mint általában a fiatalok, még inkább ezüstöt, de egyre szívesebben veszek arany, óarany színű bizsukat.


3. Clutch. Igen vagy nem?
Kényelmi szempontból nem biztos, hogy egyből rávágnám: igen. De sok ruhához egy kisebbet, pláne így nyáron szívesen elhordanék.

4. Van kedvenc üzleted? Ha igen, melyik?
Ruha téren nem igazán van kedvenc. Vannak a megszokott helyek, ahova benézek, de mindenhol találok nagyon tetsző és kifogásolnivaló ruhát is, legyen az márkabolt vagy egy egyszerű butik.

5. Mit gondolsz a platformtalpú cipőkről?
Vannak nagyon szépek és igényesek, amikért egyszerűen oda vagyok. Sokszor megfogdosom őket az üzletekben, a magasságom miatt viszont nem szívesen vennék fel ilyet.


6. A koptatott farmer ciki vagy még hordható?
Nekem már nincs koptatott farmerem és nem is biztos, hogy felvennék egyet, de azt sem mondanám, hogy ciki lenne.

7. Neon vagy pasztell?
Mindkettő :) Tavasszal inkább a pasztell színeket részesítettem előnyben, de most, nyáron a neon színek kerültek előtérbe, legyen szó ruháról, kiegészítőről vagy bármi másról.


8. Sok olcsóbb bizsu vagy kevés, de drágább örök darabok?
Ha saját magamnak veszem, inkább az olcsóbb bizsukat keresem. Nem szívesen adok ki sok pénzt egy kis gyűrűre, vagy karkötőre, amit pár év múlva nem is biztos, hogy hordanék.

9. Arra törekedsz, hogy kövesd az aktuális divatot vagy inkább a saját stílusodat képviseled?
Általában a divatnak megfelelő dolgokat lehet aktuálisan beszerezni a boltokban, így nehéz elkerülni a divatban lévő ruhákat, de ha valami nem tetszik, semmi pénzért nem venném fel.

10. A ruháid zöme neutrális árnyalatú, és azokat párosítod a kedvenc színedben pompázó darabokkal, vagy a szivárvány  minden színe megtalálható a szekrényedben?
Inkább az utóbbi, de minden ruhaneműből van színes és alapdarabom is.

+1: A sminked passzítod az öltözékedhez vagy fordítva?
 Először mindig a ruhát döntöm el, hogy mit veszek fel, így az utóbbi.

Ti szeretitek az ilyen bejegyzéseket olvasni és/vagy kitölteni?

You May Also Like

0 megjegyzés