Moyra 64

by - július 22, 2012
Az előző posztban láthattátok, hogy végre sikerült hozzájutnom a Moyra 64-es lakkjához, ami egy igazi neon pink árnyalat. Az üvege inkább lapos, amiért én nem vagyok oda, mivel könnyen borítok. Ezt még szerencsére nem sikerült felborítani, de nem álltam messze tőle. 12ml gyönyörűség van benne, nekem 350-ért sikerült beszereznem (valahol olcsóbb, de láttam már drágábban is Moyra lakkot). Előre leszögezném, hogy a színét ismételten képtelen voltam lefényképezni, pedig próbáltam napon, árnyékban, este, vakuval és anélkül. Ennél még rózsaszínesebb. A neont talán egy kicsit sikerül visszaadni.


A lakk nagyon folyós állagú, így szükségem volt két vékonyabb rétegre, hogy szépen fedjen. A végeredmény pedig.. ajj nem tudok ellenállni neki. Napnyugtakor a legszebb, amikor már sötétedik, de van még egy kis természetes fény, akkor igazán neon.


Tartósságával sincs semmi probléma, negyedik napra kopott meg a köröm vége annyira, hogy leszedjem, de az is csak a jobb kezemen két ujjamon, amit legjobban strapál az ember. A bal kezemen szerintem még kibírna ugyanennyit.


Van még pár neon szín a Moyra lakkok között, a narancs is felkeltette az érdeklődésem. Nektek megvan valamelyik?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Azta! Úristen, de szép hosszú a körmöd *-*. Legalábbis hosszú volt :D.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ah, ma már nem tudnám elviselni magamon ezt a hosszt :D

      Törlés