Yamuna mandula tusfürdő, testápoló és kézkrém

by - február 23, 2020
Hiába vágyom már a tavaszra, még a hűvös nappalok és hideg éjszakák a jellemzőek, az állandó szélről már nem is beszélve. A Yamuna ősszel megjelent, mandulás termékcsaládja pedig tipikusan 'hideg idő' illat számomra, ezért kellően aktuálisnak mondható.


'Kiváló hidratáló, mivel olein glicerid lenolajsavat tartalmaz. Könnyen felszívódik, puhítja a bőrt, segít megelőzni a vízvesztést. Jól tolerálja még az érzékeny bőr is. Ezenkívül E-vitamint tartalmaz, ami üdévé, ragyogóvá teszi a bőrt. SLS-, paraffin és parabénmentes.

A kézkrém (50 ml) állaga az eddigi Yamuna tégelyes kézkrémektől eltérően kicsit sűrűbb és krémesebb, így nehezebben terül és picit lassabban is szívódik be. A termékcsalád tagjai közül talán ez nőtt a legkevésbé a szívemhez, annak ellenére, hogy napi szinten használom és nincs kifejezetten bajom vele. Viszont az illata kicsit eltér a többi mandulás terméktől, mintha lenne benne egy plusz aroma, ráadásul a száraz kézfejnek már kevés hidratálást nyújt.

A tusfürdő (200 ml) SLS mentes, így minimálisan habzik, cserébe viszont nem szárítja a bőrt. A lágy, meleg illata, ami sajnos hamar elillan, megnyugvást hoz a fáradt testnek/léleknek egy hosszú nap után. Géles, de hígabb állaga van, amit a billentős kupaknak köszönhetően könnyű adagolni. Kevés is elég belőle, viszont nehéz ráérezni a mennyiségre, így hajlamos vagyok túlzásba esni vele, szóval nálam a kelleténél kicsit gyorsabban fogy.

A kedvencem egyértelműen a testápoló (250 ml) lett, mivel hihetetlen sűrű krémes állaga és szolidan fűszeres, de nagyon kellemes illata van, ennél pedig határozottan hosszabb ideig meg is marad. Talán nehezebb eloszlatni, mint a többi Yamuna testápolót, de kitűnően hidratál és nem hagy maga után zsíros, zavaró réteget. Viszonylag hamar beszívódik, reggeli zuhany után is bátran merem használni, ami nálam mindig mérvadó egy testápolónál. A pumpás kiszerelésért plusz pont jár, ráadásul az adagolót vissza is lehet zárni, ami utazáskor praktikus, hogy ne nyomódjon meg véletlenül.

Nektek melyik a kedvenc Yamuna illatotok?

You May Also Like

0 megjegyzés