Eveline ReveLASH™ szempillanövesztő szérum

by - január 12, 2020
Azon szerencsések közé tartozom, akiknek alapvetően viszonylag hosszú szempillájuk van. Persze a napi sminkrutinom szempillaspirált is tartalmaz, hogy az egyébként világos szálak jobban látszódjanak, ezért - és egyébként is - fontosnak tartom az extra ápolást. Így előszeretettel használok szempillaszérumot, jelenleg pedig az Eveline Cosmetics márka saját szempillanövesztő szérumát vetettem tesztelés alá.


A csomagolás igen impozáns, az arany-fekete páros számomra mindig valahogy olyan professzionális megjelenést kölcsönöz. A papírdobozban (rövid leírás mellett) lapul a szemhéjtusra emlékeztető ecsetelő. Minden este, értelemszerűen sminklemosás után viszem fel a koncentrátumot a szempilla tövekhez. Egyáltalán nem okoz irritációt, nincs zavaró érzés használata közben/után. Az INCI nagyon szép, a három aktív hatóanyagon kívül kívül alig néhány összetevőt tartalmaz, semmi felesleges parfüm vagy színezék.

Bimatropost - egy forradalmian új aktív összetevő, amely a növekedésért felel
Biotinoyl tripeptid - megerősíti a meglévő szempillákat és azok gyökerét
Gránátalma kivonat - mélyen hidratálja, táplálja és újraépíti a pillákat, megőrzi és élénkíti annak színét

Napi használat mellett, néhány hét után először arra figyeltem fel, hogy a szemsmink lemosásakor már nem, vagy csak alig egy-két szál szempillám hullik ki, holott előtte ez rendszeres jelenség volt. A leírás alapján ígért 8 hét elteltével pedig már a szempilla hosszán is valóban érzékelhető a különbség, látványos növekedést a külső pillákon észleltem (rövidebb szempilla esetében talán még jelentősebb növekedés tapasztalható). A termék a maga csoportjában egyébként a közepes árkategóriába tartozik, de abszolút megfizethető, pláne, hogy a kiszerelés ugyan kicsinek tűnik, de hónapokra elegendő mennyiséget rejt magában. Ráadásul a kívánt, maximális eredmény elérése után a szinten tartás érdekében elég hetente kétszer-háromszor alkalmazni.

Ti használtatok már szempillanövelő szérumot?

You May Also Like

1 megjegyzés

  1. Na ez jól hangzik!
    Még csak a Revitalash terméket használtam, igaz, az nem kifejezetten a növesztésre fókuszál. :)

    VálaszTörlés