Avon mark. Pink illusions körömlakkok

by - február 06, 2018
Az Avon mark. ősszel megjelent Pink illusions kollekciója az évszakra jellemző színektől eltérően öt - ahogy azt a nevéből sejthetjük - rózsaszínes körömlakkot tartalmaz. Habár már lassan a tavaszhoz közeledünk, így talán még aktuálisabbak a lágy rózsás színek. A kollekció három darabját volt lehetőségem kipróbálni, ezeket szeretném most megmutatni nektek!


'A mark. új pink körömlakk kollekciójában mindenki megtalálhatja a számára megfelelő változatot, hiszen a mesésen rózsaszín árnyalatok különböző hatásúak, így kedvünkre válogathatunk a fényesen csillogó, a szaténos matt, a gél hatású és a 3D csillámos, homok hatású variánsok között.'


A külsőségekről csak annyit, hogy a szokásos Avon lakkokéval egyezik meg, a 10 ml-es szögletes üveg papírdobozban érkezik. Az ecsete nem lekerekített és nem is túl széles, de nem problémás a használata, kellő mennyiségű festéket vesz fel egyszerre. A körömlakkok állaga nagyon kellemes, krémesen folyékonyak, könnyen terülnek, így a felvitelük is igen egyszerű. Szerencsére gyorsan száradnak, ami miatt kimondottan szeretem használni őket.


Még mindig a krém finisű körömlakkokért vagyok oda, de a Glam Rock (3) homoklakk nagyon birizgálta a fantáziámat, így azt vártam a leginkább. Abból a szempontból azonban kicsit csalódás volt, hogy túl aprók benne a szemcsék, vagy legalábbis túl kevés van belőlük. Mindenesetre három réteget is igényel a tökéletes eredményhez. A benne található mikroszemcséknek köszönhetően van egy nagyon enyhe hideg kék fénye, ami igazán különlegessé teszi az árnyalatot. A Pretty In Pink (1) ezzel szemben a tökéletes tavaszi pasztell rózsaszín. Kicsit macerásabb a felvitele, de kellő odafigyeléssel már a második réteg egyenletesen fed. A két lakk viszont hihetetlenül kiegészíti egymást, nagyon szépen mutatnak együtt.

Amitől pedig a legkevesebbet vártam és a legnagyobb pozitív csalódást okozta, a Sheer Glow (2). Egy rétegben akár egy egyszerű átlátszó lakknak tűnhet, két rétegben viszont igenis megmutatkozik a valódi rózsaszínes arca. Így sem tökéletes a fedése, a körömvégeknél átsejlik, de ennek a típusnak nem is ez a lényege és különben is, pont ettől lesz olyan kifinomult és nőies. Egyaránt megállja a helyét hétköznap és egy elegánsabb öltözethez is. Ráadásul, a Pretty In Pink-kel egyetemben, szép fényesre szárad és - hacsak nem akarjuk kitolni a tartósságot, ami egyébként teljesen korrekt, több nap után is csak a körömvégnél kopik meg -, nincs is szükségünk fedőlakkra.

Eddig még nem volt szerencsém az új mark. termékekhez, így a körömlakkokhoz sem, de összességében azt kell mondanom, szuper lakkokról van szó. Könnyen kezelhetőek, hihetetlen gyorsan száradnak és a tartósságuk is kiváló.

Ti kipróbáltátok már az Avon mark. vonalát?

You May Also Like

0 megjegyzés