Yves Rocher Karácsonyi kollekciók 2017

by - december 03, 2017
Advent első vasárnapján, egy kis havazás közepette mi sem lehetne aktuálisabb bejegyzés, mint az Yves Rocher 2017-es karácsonyi limitált kiadásának bemutatása. Idén két összeállítással készült a márka: a Meseerdő gyümölcsei kollekció a piros bogyós gyümölcsök édes, fanyar illatával, a Hófehér vanília kollekció pedig a bergamottal fűszerezett vanília illatával kalauzol el minket a téli mesék világába.


Számomra inkább téli, mint kifejezetten karácsonyi illatokról van szó, a mesebeli mintájú címkék miatt azonban főleg az ünnepi időszakra asszociálok a kollekciókról (a karácsony valamelyest a gyermeki csodákkal köthető össze, nemde?). A Hófehér vanília egyértelműen fehér, habár inkább meleg fényű, vaníliás fehér, míg a Meseerdő gyümölcsei piros külsőt és belsőt kapott. A rajzok tényleg aranyosak, a tubusok pedig az eddig jól megszokott Yves Rocher csomagolásokkal megegyező.

A kollekciókból itthon az alábbi termékek kaphatók: 200 és 400 ml-es hab- és tusfürdő (990 ft és 1290 ft), kézmosó gél (990 ft), testápoló (1290 ft), kézápoló krém (990 ft), tápláló ajakbalzsam (990 ft), EDT (2990 ft), no meg persze egy-egy gyertya az adott illatokban (1990 ft).


A Hófehér vanília család illata nem az a tipikus édes vaníliás, inkább fűszeresnek mondanám. A hab- és tusfürdője kimondottan selymes, jól habzik, relaxáló illata miatt főleg az esti zuhanyzáshoz szeretem használni. Mondhatni a gyertya a kedvencem az összes közül, a maga nemes egyszerűségével és letisztultságával tökéletes kiegészítője az amúgy is fehér karácsonyi dekorációmnak. Az illata azonban nem túl intenzív, úgyhogy aki kimondottan karácsonyi illatgyertyára vágyik, az ne őt válassza.


A Meseerdő gyümölcsei a bogyós gyümölcsöknek köszönhetően fanyarkás illatvilágú, amit én valahogy jobban kedvelek a csípős hidegben, mint a vaníliát. A tusfürdő a hígabb vonalat képviseli, sajnos nem olyan zselés állagú, mint például a tavalyi vörös áfonya és mandula kiadás, de szintén jól habzik és nem szárít. A kézápoló krém munkahelyi krémként fogja végezni, mert iszonyat gyorsan beszívódik, így nappalra tökéletes választás. A hidratáló hatása sem rossz, azonnal egy irtó puha réteget képez a bőrömön. A hideg időnek köszönhetően azonban újra ekcémás tünetek jelentek meg a kézfejemen, annak karbantartására sajnos nem elegendő, de akinek nem extrémen száraz a bőre, szívesen fogja használni. A tápláló ajakbalzsam alapvetően a keményebb fajták közé tartozik, de az ajkakhoz érve azonnal meglágyul, így könnyen el lehet oszlatni. A kézkrémmel ellentétben ez nem szívódik be azonnal, ezért ez lett az új éjszakai ajakápolóm.

Összességében szerintem nagyon aranyos a mesés koncepció, remek csomagokat lehet belőlük készíteni akár ajándékba is, vagy kész összeállításokat megvásárolni. Nekem azonban illatra a tavalyi közelebb állt a szívemhez.

Ti kipróbáltátok a 2017-es Yves Rocher kollekció valamely tagját?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Istenem imádom a képeket! Eszméletlenül tetszik a karácsonyi kollekció, de még nem vitt rá a lélek, hogy megvegyek belőle valamit, annyi elhasználatlan termékem van :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :3 Szerintem ha más nem, 200 ml-es tusfürdőt érdemes lehet beszerezni, ha mindenképp szeretnél kipróbálni valamit a kollekciókból!

      Törlés