Elhasználtam, elfogytak #22

by - december 20, 2017
Időtlen idők óta nem volt ilyen poszt a blogon, ráadásul egy adag kiürült flakontól már meg is szabadultam anélkül, hogy bejegyzés készült volna róluk. Ennek két egyszerű oka van: egyrészt nem tartottam érdemesnek sokadjára azokról írni, amiket állandóan újra veszek, másrészt utálom ezeket az üres tubusokat lefényképezni, mert nehéz értelmes kompozícióban tálalni őket :D Sokáig gondolkoztam is egyébként, hogy végleg megszüntessem ezt a rovatot, de én is szeretem másoknál olvasni és hasznosnak tartom olyan termékekről írni, amiket teljesen elhasználtam, kiforrt véleményt alkotva róluk.


A termékek egy része még inkább a tavaszi-nyári időt eleveníti fel, ilyen többek között az YVES ROCHER növényi testradírja barackmaggal is, aminek nagyon kellemes, barackos jeges tea illata van. A géles, de folyós bázis őrölt sárgabarackmag szemcséket tartalmaz, amik kellően nagyok és jól radíroznak, eltávolítva az elhalt hámréteget, miközben nem sértik fel az érzékeny bőr felületét. Az YVES ROCHER málna-borsmenta, valamint lótusz-zsálya hab- és tusfürdőt is a meleg időben használtam előszeretettel. Míg előbbi egyértelműen édeskés, utóbbi szolidan virágos illatvilágot képvisel, mindkettő már a második flakon volt belőlük egyébként. A BABYLOVE babahintőpor olívaolajjal, allantoinnal és cinkoxiddal főként gyantázás és epilálás előtt/után volt nagy hasznomra, időnként pedig szárazsampon helyett is használtam, bár erre nem ez a legmegfelelőbb termék. A DR. ORGANIC hajnövekedést serkentő sampont (baicapil formulával és kendermagolajjal) egy sajtóeseményen kaptam. Nagyon vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban, mert úgy érzem, túlságosan szárítja a hajvégemet, amin sokszor a balzsam sem segített. Úgyhogy csak másik samponnal felváltva tudtam elhasználni, így pedig nem érzékeltem a hajserkentő hatását.


A képeken nem igazán látszik, de csomagban vásároltam meg az YVES ROCHER regeneráló sampon és hajbalzsam párost, amihez a krémmániás vélemények alapján nagy reményeket fűztem. A sampon az alapvetően hamar zsírosodó hajamnak nem tett jót, habár mostanában úgy tűnik, semmit sem tolerál a fejbőröm, míg a balzsam a száraz hajvégemnek nem bizonyult elegendőnek. Az ALVERDE krémes olajos testápolóját (bio jázmin kivonattal és bio szezám olajjal) hirtelen felindulásból vettem meg anno, eleinte nem is lett a szívem csücske. Egy időre kikerült a képből, félreraktam, hónapokkal később elővéve azonban valahogy már szívesebben használtam. Kicsit valóban olajos, nem is szívódik be hamar, de nem hagy maga után zavaró réteget. Ezzel szemben a YAMUNA szőlőmagolajos testápolója instant szerelem már csak az illata miatt is, de a hatását is szeretem: a testápoló textúrája nagyon tetszik, viszonylag sűrűbb, de kellően krémes, miközben mégis lágy és könnyen kenhető. Szerencsére gyorsan beszívódik, minimális érződik, hogy testápolóztam, de nem hagy maga után ragacsos érzetet, így a reggeli zuhanyzás után is előszeretettel használtam. Az YVES ROCHER narancsvirág-levendula-keserűnarancs krémes testápolót kézkrémként vetettem be, bár így nem lett a kedvencem, mert elég sűrű, nehezen kenhető krémről van szó, ami lassan is szívódik be. Viszont az extrém száraz kézfejemnek nagy segítséget nyújtott. Végül pedig, de nem utolsó sorban több DR. ORGANIC bioaktív csigagél hidratáló maszkot is elhasználtam, amit sejtregeneráló hatása miatt nagyon kedvelek, a zacskós kiszerelés azonban az utóbbi időben kicsit kedvemet szegte a használatától.

Ti használtok ezek közül valamit? Nektek mi fogyott el mostanában?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. Nehogy megszüntesd, hát ezeket imádom a legjobban olvasni mindenkinél!! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, én is hasznosnak tartom, csak na :D köszi a visszajelzést ;)

      Törlés