Yves Rocher kedvencek a fürdőszobából

by - május 23, 2017
Az utóbbi időben egyre inkább úgy érzem, kedvenc szépségápolási márkámmá nőtte ki magát az Yves Rocher. Az állandóan megújuló illatoknak, egyre szélesedő terméksálának köszönhetően egyre több terméket próbálok ki tőlük és zárok azonnal a szívembe. A mostani bejegyzésben az aktuális, legújabb kedvenceimet szeretném megosztani veletek, amikről talán külön-külön nem írnék a blogon, de most fogadjátok őket annál nagyobb szeretettel, egy-egy miniteszt formájában.


#1 - Növényi testradír barackmaggal (link)
A tubusos, mindössze 75 ml-es testradír az üzlet szülinapi ajándéka volt, így gondolom sokaknak ismerős lehet. A géles bázis 100%-ban növényi eredetű (őrölt sárgabarackmag) szemcséket tartalmaz, amik kellően nagyok és jól radíroznak, eltávolítva az elhalt hámréteget, miközben nem sértik fel az érzékeny bőr felületét. Egyébként maga a termék is több mint 92%-ban természetes eredetű összetevőket, az új csomagolás pedig a szabványoshoz képest 25%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz. Az illata számomra nagyon kellemes, a barackos jeges teára emlékeztet, így kicsit kárpótolva érzem magam a nemrég elfogyott mandarin-citrom-cédrus testradírom miatt. A pattintós kupak mögött a nyílás mérete megfelelő, így könnyedén adagolható a testradír zuhanyzás közben. A használata nem okoz gondot, a zselés állagnak köszönhetően könnyen terül és valóban jól radíroz. Nem szárít, a kellemes illat pedig használata után is megmarad.

#2 - Mexikói zöldcitrom golyós dezodor (link)
Meg kell említenem, hogy alapvetően nem vagyok golyós dezodor párti, így kicsit szkeptikusan bontottam meg az ajándékba kapott deot. Az illat azonban azonnal elfelejtette velem ezt a 'problémát', igazán üdítően friss, fanyarkás citrusos illata van, ami tavaszra-nyárra tökéletes választás. Annak ellenére, hogy rajtam sajnos nem érződik sokáig, használatakor nap végére, az izzadás ellenére sem leszek kellemetlen szagú. Egyetlen hátránya, hogy kicsit lassabban szárad, így érdemes időben felkenni, nem közvetlenül öltözés előtt.

#3 - Lótusz-Zsálya hab- és tusfürdő (link)
A Plaisirs Nature család tusfürdő kínálata tavasszal három új illattal bővült, amik közül szinte azonnal kipróbáltam ezt a kis rózsaszín finomságot. Virágos, de egyáltalán nem az a nyomasztóan fullasztó illata van, igazán üde, valóban tavaszias tusfürdő. Ilyenkor kimondottan kedvelem ezt a hígabb zselés állagot, a habzásra, tisztításra pedig nem lehet panasz. A képen látható már a második flakon, igazából nem is értem, miért nem a nagyobb kiszerelésre ruháztam be már első alkalommal.

Nektek mi az aktuális kedvencetek az Yves Rocher kínálatából?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. A testradirt én is szeretem, a tusfürdő meg már el is fogyott, kellemes volt nagyon az illata. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első adag tusfürdő nálam is elfogyott már, de muszáj voltam beszerezni még egy flakonnal :)

      Törlés
  2. Én is mostanában szerettem meg a márkát, egyre szélesedő termékkínálat és egytől-egyik jó minőségű termékek, nagyjából bőrbarátnak is mondható. :) Egyébként mindemellett nagyon szimpatikus pl. a törzsvásárlói programja, - mind a pontgyűjtés, mind a szülinapi kuponok - amiért mindig van náluk kedvem költeni, hiszen tudom, hogy egy része visszajut hozzám... sok márkánál csak azt érzem, névleges a törzsvásárlói kártya és a pontgyűjtés ezért nem is szívesen veszem meg az amúgy szeretett termékeket náluk... szóval igen, én minden szempontból szeretem az Ives Rocher-t. :)

    Egyébként nekem a hajravaló termékeik a favoritjaim, illetve a parfümjeik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is nagyon szimpatikus az üzletpolitikájuk, a törzsvásárlói programjuk :)
      Épp a hajápolási termékeket céloztam meg legközelebbi 'tesztalanynak' ;)

      Törlés