Drogériás szerzemények

by - május 16, 2016
Még mindig próbálok tudatosan vásárolni, így ha látom, valami a végét járja és hamarosan el fog fogyni, igyekszem akkor beszerezni, mikor van rá valamilyen kedvezmény. Persze valahogy mindig egyszerre akar elfogyni minden, így az utóbbi hetekben sikerült jó pár drogériás terméket beszereznem. A legtöbb dolog visszatérő kedvenc, de akad néhány (számomra) újdonság is, amire már egy ideje kíváncsi voltam.


A sort kezdeném az abszolút legjobb vételekkel, amikhez Glamour vagy Joy napokon jutottam hozzá. Az ALVERDE Color & Care alapozó (20) medium caramel árnyalatban került hozzám 50%-os kuponnal, amit az összetevői miatt választottam. Sajnos a denaturált alkohol elkerülte a figyelmemet, parabént és szilikont azonban nem tartalmaz. A színválasztás tökéletesnek bizonyult tavaszra, de nyárra - ugyanis szerintem ezt még a nagy melegben is viselném - lehet, beszerzek egy sötétebb árnyalatot. A RIMMEL 5in1 alap- és fedőlakk már harmadjára kerül megvásárlásra, annyira szeretem és jobb ilyenkor, féláron hozzájutni. A DOVE DermaSpa Youthful Vitality kézkrém ugyan mégcsak nemrég került bele a napi rutinomba, annyira megkedveltem, hogy muszáj voltam beszerezni máris az utánpótlást belőle, szintén féláron. Az ALVERDE szempillanövesztő szérumára régóta fájt a fogam és mivel a Realash szérumban már csak pár csepp maradt, gondoltam épp ideje kipróbálnom 50%-kal olcsóbban.



A BALEA kézápoló koncentrátumra (babasszu olajjal) az utolsó pillanatban csaptam le, ugyanis téli limitált kiadás volt. Úgy tűnik, főképp az arcápolási termékeket kellett pótolnom, amikből a jól bevált készítményekért nyúltam: az ALVERDE Aktív Zell széruma előkelő helyet foglal el az arcápolási rutinomban, a BABYLOVE pelenkakiütés elleni krémmel (panthenollal) karöltve. A BALEA Soft & Clear tisztító, arcradírozó maszkjának elődjét használtam, ez már a 3 az 1-ben verzió, kíváncsi leszek rá, mennyivel tud többet. A hajam tragikus korszakát éli, így gondoltam újravásárolom a DAS GESUNDE PLUS hajvitamin komplexet, de mintha csúnya pattanásokat okozott volna (holott elvileg a bőrnek is jót tesz), így egy időre szüneteltetem, hogy tényleg ő e a ludas. Az ALVERDE hidratáló hajkúrája Aloe Verával, hibiszkusz kivonattal és növényi keratinnal nagy kedvencem, habár mintha most ez is minimálisan más lenne és nem hidratálna annyira, mint az előző tubus. A DM saját márkás termékeiért egyébként tényleg oda vagyok, így érthető, hogy az üzletben elsősorban ezek között kerestem magamnak testápolót is. A testvajak helyett a melegebb időre való tekintettel az ALVERDE krémes olajos testápolóján (bio jázmin kivonattal és bio szezám olajjal) akadt meg a szemem, remélem nem kell majd benne csalódnom.


A Rossmann saját márkás Rival de Loop arcápoló termékeihez 33% kedvezménnyel lehetett hozzájutni kuponnal és anno anélkül, szóval több részletben töltöttem fel a készletemet. A RIVAL DE LOOP Hydro aqua spray arcpermetét nagyon szerettem nyáron reggelente használni, így egyértelműen jött velem haza ismét. A RIVAL DE LOOP olajmentes szemfesték lemosó a valaha volt legjobb sminklemosó, amit próbáltam. Nem csíp vagy irritál és ugyebár nem tartalmaz olajat, ami számomra leginkább komfortos. A RIVAL DE LOOP pórustisztító tapaszához nem fűztem nagy reményeket, de kb. 200ft-ért győzött felettem a kíváncsiságom. Azt viszont nem hittem volna, hogy ennyire nem ér semmit, mint halottnak a csók. Az ISANA Hello Spring tusfürdőjét pedig az éppen aktuális Horgonyt fel! promócióban nyertem és limitált kiadás révén (no meg a barackos illata miatt) esett rá a választásom. A sort pedig egy kakukktojással, a ZARA Fruity eau de toilette-tel zárom. Szerettem volna egy könnyed illatot, a régen használt essence parfümömet azonban már nem lehet kapni. A Zarában nézelődve viszont valahogy a parfümökhöz keveredtem és ő volt a második, amit leemeltem a polcról. Azonnal tudtam, tökéletes választás lesz tavaszra ez a gyümölcsös illat.

Ti mit vásároltatok mostanában?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Az Alverde Zell Aktív szérumot én is nagyon szeretem, már hármat elhasználtam belőle. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wow! Nekem egy flakon elég volt egy évig, most vásároltam újra először :)

      Törlés
  2. A héten van akcióban a Rival de Loop Aqua spray, jól be is vásároltam belőle, mert röhejes az ára és sokáig elég. Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket. Eddig a Uriage termálvizes sprayt használtam, nagyon szerettem/tem, de ehhez képest sokkal drágább (bár most sok patikában elég jó akcióban van a legnagyobb kiszerelés). Próbáltad már? Érdekelne a véleményed. A szintén RdL szemfesték lemosó szintén régóta mozgatja a fantáziámat, de még egyszer sem mertem kipróbálni, lehet most meggyőztél :) A DM-es Zell Aktiv szérum is vár még rám, bár belőle már vásároltam egy példányt, csak még az előző szérumom nem használtam el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre még csak a Rival de Loop arcpermetét próbáltam. Igazából úgy voltam vele, hogy ezek az arcvizek teljesen feleslegesek, de ennyi pénzért mindenképp ki akartam próbálni - aztán tessék, már újra is vásároltam :) Most pedig a Yamuna virágvizét fogom tesztelni a nagy melegben. A lemosót pedig tényleg csak ajánlani tudom, nekem legalábbis nagyon bevált :)

      Törlés