Tavaszi zsákmányolás

by - március 24, 2015
Szinte hihetetlen, de az utóbbi három hónapban alig vettem valamit, amiben valószínűleg közrejátszik az is, hogy minden pénzemet a spanyolországi útba 'fektettem', meg hát az összeköltözésre is tartalékolok. Úgyhogy egyelőre még a Glamour napi kuponozás is kétséges nálam (pedig nagyon jó lenne!). Szépségápolás terén nehezebben fogom vissza magam, persze felesleges dolog még így sem jött velem haza. Ami viszont a ruhákat illeti, nem esett nehezemre a spórolás, ugyanis egyszerűen az utóbbi időben alig találom a megfelelő darabokat.

F&F sportmelltartó, 2690ft
BlueRags Butik (Debrecen) bemelegítő alsó, 3190ft
BlueRags Butik (Debrecen) háromnegyedes ujjú felső, 2150ft

Pár dologra viszont nagy szükségem volt már. Régóta nézelődtem sportmelltartó fronton, ez az F&F-es pedig mind árban, mind kialakításban és minőségben is nagyon szimpatikus volt. Egyetlen problémám csupán vele, hogy méretben valahol az L és XL között lett volna jó (amit egyébként nem értek, ugyanis kimondottan vékony testalkatú vagyok és mellben sem vagyok jó adottságokkal megáldva), de hát ugye olyan nincs. Szerencsére végül az L-es is jó lett, annak ellenére, hogy eleinte szűknek éreztem.

Végre eljutottam az egyik kedvenc butikomba is, ami nagyon kívül esik a mozgáskörömnek, ezért ritkán látogatok el oda. Pedig tényleg nagyon szeretem. Több felső is megtetszett, végül mégiscsak ezzel az eggyel tértem haza, ami lenge szabása és tavaszias színe miatt lopta be magát a szívembe. A szürke bemelegítő alsót elsősorban a spanyol 32 órás buszútra vettem. Belül puha és kimondottan kényelmes volt egy ilyen hosszú utazásra is, a továbbiakban pedig edzésre fogom hordani.

H&M fülbevaló, 1290ft
New Yorker púderrózsaszín öv, 990ft

Egyik H&M-es nézelődésem során szúrtam ki ezt a fülbevalószettet, hosszas gondolkozás után viszont visszakerült eredeti helyére. Úgy voltam vele, hogy majd valami kedvezmény keretén belül.. persze nem nyugodtam, így legközelebb muszáj voltam hazahozni, ugyanis alig van fülbevalóm. Mivel több lyuk is van mindkét fülemben, ezek az egymáshoz is passzoló, viszonylag kis méretű fülbevalók tökéletesek arra, hogy egyszerre is hordhassam őket.

Új öv is egy ideje tervben volt, eddig azonban halogattam a nézelődést. Nem is hittem volna, hogy az első üzletben megtalálom a nekem tetsző darabot, de amint megpillantottam a New Yorker-ben ezt a púderrózsaszín övet, tudtam, nekem lett kitalálva. Oké, előtte mondjuk a H&M honlapján kinéztem egy nagyon hasonló, csak valódi bőr övet, de ennyi pénzért inkább emellett döntöttem. Persze még annak a megvásárlása is esedékes, ugyanis nem hinném, hogy ez túl sokáig bírni fogja - bár ki tudja.

Balea Med Ultra Sensitive sampon, 359ft helyett 299ft - 10% = 269ft
Balea Med Ultra Sensitive arclemosó, 699ft - 10% = 629ft
Alverde hidratáló hajkúra (mini kiszerelés), 199ft - 10% = 179ft
Alverde vanília és mandarin testvaj, 1299ft helyett 999ft - 10% = 900ft

A DM-ben ismét a hó eleji 10%-os kuponra szerveztem a bevásárlásokat. Azonban mostanában még így is nehezen jön össze a 2000ft (ugyanis ekkora összeg felett érvényes a kupon), anyummal karöltve viszont már könnyebben megy a dolog. A leglényegesebb a Balea arclemosó volt, már csak pár csepp volt az előző arctisztítómból. Szintúgy a sampon. Mindkettőre nagyon kíváncsi leszek, hogy teljesítenek hosszú távon, ugyanis a meseszép összetevőik miatt esett rájuk a választásom.

A kis kiszerelésű Alverde hidratáló hajkúrát (aloe verával és hibiszkusszal) az út miatt vettem, eddig nem is tudom, miért nem szereztem be egy ilyen kis balzsamot. A limitált kiadású Alverde testvajról tavaly nagy bánatomra lemaradtam, ezt a hibát azonban idén nem akartam megint elkövetni. A 'kiárusítás' felirat pedig egyértelműen megszavazta, hogy most jönnie kell.

Nektek mit sikerült beszereznetek mostanában?

You May Also Like

10 megjegyzés

  1. Szia!
    Nagyon tetszik az a comme ci, comme ca -s póló!:*
    Én is most tettem ki posztot a szerzeményeimmel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, én is oda vagyok érte - épp ideje lenne felavatni :3

      Törlés
  2. Ezt az arclemosót és is megvettem, kíváncsi vagyok rá, milyen lesz hosszútávon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én még csak párszor használtam, de egyelőre jól működik :)

      Törlés
  3. Ez a sampon nekem nem vált be sajnos, csak jobban viszketett tőle a fejbőröm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a viszketés azonnal hajmosás után jelentkezett, vagy idővel jött elő? Én egyelőre elégedett vagyok vele, remélem nem lesz hasonló problémám és sajnálom, hogy neked nem vált be :(

      Törlés
  4. Ha jól tudom nekem is nagyobb méretű kellett az F&F-es sportmelltartóból, amit én is furcsálltam, mivel nem mondhatnám, hogy bőkezű lett volna velem bárki is idefent :D Amúgy jó kis dolgokat vettél, az a felső, az öv és a fülbik mind jöhetnének :) No meg egy melegítő naci is bármikor jól jön :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látszik, akkor más a méretezés :) Köszi szépen :3

      Törlés
  5. Csini az a rózsaszín felső és az öv. :3

    VálaszTörlés