Manikűrvadász

by - február 16, 2015
A mostani fordulóban pont a házigazdát, Pannit kaptam páromul, aminek kimondottan örültem, ugyanis nagyon szeretem azt a stílust, amit a manikűrök terén képvisel. Persze a döntés most sem volt egyszerű, legalább háromszor végignéztem az összes alkotását. Viszont többször is visszatértem a Coldplay Sky full of stars által inspirált manikűrjéhez, amit a Lakozz! Fotózz! Posztolj! Zene témakörére készített és rájöttem, ez áll hozzám a legközelebb. Arról már nem is beszélve, hogy a pasztell galaxis eddig csak tervben volt nálam :) Szóval beraktam pár Coldplay számot és elkészítettem a saját verziómat.

Az eredeti manikűr by Panni

Nem bonyolítottam túl a dolgot, most teljes egészében az eredeti koncepciónál maradtam. A megszáradt fehér alapra sminkszivacs segítségével vittem fel a különböző színeket vékony rétegben. Majd Pannihoz hasonlósan fehér pöttyöket és kereszteket festettem csillagok gyanánt. Egyébként hiába sütött ma gyönyörűen a nap (annyira tavasz!), végül kénytelen voltam vakus képeket csinálni, ami miatt viszont nagyon világosak lettek a képek. De azért remélem a lényeg látszik.


❤❤❤❤
Golden Rose Rich Color 76
Moyra 64
 essence Show your feet (29) mint cream
 essence Show your feet (16) miss lavender

Nézzétek meg a többiek munkáját is!

You May Also Like

23 megjegyzés

  1. Nagyon szép lett! Imádom a színeit! :)

    VálaszTörlés
  2. Igazi tavaszi színek,nagyon szép!

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett, tetszik a pasztelles színvilág. :)

    VálaszTörlés
  4. Jaj, öröm ránézni ezekre a manikra, már alig várom a tavaszt!!! Nagyon szép mindkét alkotás :-)

    VálaszTörlés
  5. De szép lett, mint valami puha habfelhő :)

    VálaszTörlés
  6. Gyümölcsfagyi, csillagokkal az Ő tetején! :)
    Állat lett! :)

    VálaszTörlés
  7. Hát ez pont olyan, tökéletes lett!

    VálaszTörlés
  8. Szépséges lett! :) Én is gondolkodtam, hogy egy ilyet vadásszak-e le a mostani fordulóban, de végül hamar kizártam, mert most nagyon picik a körmeim és szerintem kellene hozzá még pár mm :)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm, lányok! :) Talán már a tavasz közeledtét éreztem a manikűr kiválasztásakor is, azért döntöttem végül a pasztell galaxis mellett :3

    VálaszTörlés
  10. Válaszok
    1. Köszi :3 Imádtam az eredeti manikűrödet :)

      Törlés