Instagram moments #2

by - január 18, 2015
Egyelőre nem érzem, hogy az életem szerves részévé vált volna az instagram, persze szívesen posztolok egy-egy képet időnként és szeretem is használni az alkalmazást, csak az utóbbi időben nem sok érdemleges fényképezni való volt. A képek kis mennyisége részben a tanulásnak volt köszönhető, amikor is elég egyhangúan teltek a napjaim. Azért néhány így is összegyűlt, most ezekből szeretnék egy kis ízelítőt mutatni nektek.


Még ősz vége felé felutaztam Budapestre, ahonnan egy visegrádi hétvégét terveztünk párommal. Sajnos épp akkor érkezett az igazi esős, ködös őszi idő, ráadásul hirtelen hideg is lett. Természetesen így is nagyon jól éreztük magunkat, habár a városnézésből nem sok mindent sikerült megvalósítani. Az odautat viszont kimondottan élveztem, amikor a hegyek között kacskaringóztunk és a csodás színekbe borult fákat néztük.


Ezek után már maradt is a tartós hideg és megkezdődött a december, vele együtt pedig az adventi készülődés, ami a kedvenc időszakom az évben. Persze én lélekben inkább már az államvizsgára készültem és a diplomamunka leadási ideje is vészesen közeledett, mégis sikerült beszereznem pár új díszt, hogy tudjak az ünnepekre hangolódni egy kicsit. Dóri karácsonyi dekorációs ötletei alapján pedig elkészítettem a saját rénszarvas kép verziómat, ami ezüst csillámos dekorgumiból lett megvalósítva és a hideg fényfüzérrel tökéletes párost alkottak.


Tanulás közben azért néha kénytelen voltam kisebb-nagyobb szüneteket beiktatni, ilyenkor próbáltam valami hasznosat csinálni. Így került sor végre a körömlakkjaim rendszerezésére, ehhez pedig a körömlakkokhoz való 'stick display' igazán jó szolgálatot tesz. Valamint a régóta listán szereplő fa teás dobozt is sikerült beszereznem az ékszereim tárolására, szóval azok egy részét azonnal át is költöztettem (habár a teás doboz átfestése még mindig tervben van).


A Born Pretty Store-tól sikeresen megérkeztek a rendeléseim, amikre még a szülinapi akció keretén belül sikerült lecsapnom, egyesével 0,01$-ért. A blog sajnos nagyon háttérbe szorult az utóbbi hetekben, most viszont próbálok ismét belelendülni az írásba. Az év első posztjában pedig a tavalyi év kedvenceit gyűjtöttem egy csokorba.

Ha gondoljátok, kövessetek és írjátok meg itt kommentben, én milyen néven érhetlek el titeket! Akinek nincs instagramja, az is figyelemmel követhet: ezen a linken nézhetitek meg a folyamatosan bővülő képeket.

instagram: daily_dii

You May Also Like

10 megjegyzés

  1. Jó képek, nagyon tetszik az ékszeres doboz és a körmös pálcikákon a felirat :) BPS nekem is múlt héten jött meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) nem véletlenül inkább nyomtattam a feliratot, sokkal szebb és egységesebb, mint a kézírásommal.. :)

      Törlés
  2. Tetszenek a képek, be is követlek Instagramon, jó hogy írtad! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, örülök, ha tetszenek a képek :)

      Törlés
  3. a teás doboz fantasztikus. és tényleg nagyon szép a körmös pálcikákon a felirat, plusz gyönyörűek egymás mellett a Lovely Snow Dust lakkok *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj köszönöm szépen :) Nekem is a homoklakkok tetszettek meg így egymás mellett :)

      Törlés
  4. Mióta tervezem, hogy veszek ilyen stickeket, de amikor eszembe jut, hogy mennyi munka lenne minden lakkot felkenni, akkor elmegy tőle a kedvem. :/ A teás doboz nagyon jó.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából szerintem nem túl nagy munka volt, bár tény, hogy neked sokkal több lakkod van, mint nekem :) de én élveztem megcsinálni.

      Törlés
  5. Szuper képek, igazán hangulatosak! :)

    www.stylelounge.me

    VálaszTörlés