6 Week Fashion/Beauty Photo Challenge #6 week

by - február 21, 2014
26) Something made just for you — Valami, ami csak neked készült
Nem a legutóbbi, hanem az az előtti karácsonyra készült nekem ez az ékszeres ládika, amit apum készített ♥ csodaszép és nagyon hasznos ajándék, az eszmei értékéről már nem is beszélve. Teljesen meg voltam hatódva, annyira gyönyörű és egyszerűen látom, mennyi munkája benne van.


27) Lazy days — Laza napok
Már a kihívás egy másik állomásán szerepelt egy teljesen hasonló kompozícióban megalkotott kép (A daily must have item), de hát nah, tagadhatatlanul könyv- és olvasásmániás vagyok. Csak az évszak változott, így neon pink körmök helyett egy édes puha rózsaszín zoknit láthattok a háttérben, na meg persze a könyv is más. Szabadidőmben, ha tehetem, olvasok, hiszen igazán kikapcsol - jelenleg pedig a már olvasott A katedrális című mű van terítéken.


28) Blue! — Kék!
Nincs túl sok kék dolgom, magamon például csak a királykéket tudom elviselni (azt viszont nagyon!). Körömlakkom is csak pár akad, viszont nemrég kaptam egy csodás körömfóliát, aminek viszont elképesztő árnyalata van!


29) You have the most... — Neked van a leg...
Nem akarok túl közönséges és közhelyes lenni, de tényleg nagyon jó a kapcsolatom a családommal, így érthető, hogy nekem ők a legfontosabbak és ők a legjobbak! Ezt a rajzot még 3 és fél évesen csináltam, amiből pedig jó pár éve karácsonyi ajándék készült egy fotókollázs részeként. Szerintem őstehetség voltam :D


30) Favorite bath/body products — A kedvenc testápolási terméked
Ide annyi minden kerülhetne, hiszen testápoló mániás vagyok és mindig van valami aktuális kedvencem. Végül egy olyan darab mellett döntöttem, aminek az alján már csak egy leheletnyi van, de az utóbbi hónapokban így is csak nagy ritkán használtam, hogy minél tovább kitartson. Pontosan ezért került ide, hiszen - legfőképp az illata miatt - tudom, hogy nagyon hiányozni fog a fürdőszobából ez a testradír.

You May Also Like

10 megjegyzés

  1. Tetszik ez a küldetés! :) Bár már nem épp mostani, de gondolkozom azon, hogy a friss blogomon én is elkezdem! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sosem az a lényeg, hogy 'mostani' e, akkor szerencsére sokan csatlakoztak hozzám, de én nagyon örülök, ha megcsinálod te is :3

      Törlés
  2. ez az ékszertartó tényleg nagyon szép, és milyen jó ajándék! Gondolom mennyire örülsz neki :) A végén meg felujjongtam, mert nekem is ez a Balea radíros tusfürdő a kedvencem, csak nekem mondjuk az almás fahéjas. De örülök hogy osztozhatom valakivel a rajongáson :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos :)) Egyelőre nem tervezek helyette másikat venni, hiszen a kávézacc azóta nagyon jól bevált nálam, de ha lesz valami igazán kívánatos illatú, nem fogom otthagyni pláne, ha akkor másik testradírjával neked is jó tapasztalataid vannak.

      Törlés
  3. Nagyon szép az az ékszeres tartó!:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép ládikát kaptál. :) Imádom ezeket a meleg zoknikat. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Jujj én is imádom, karácsonyra kaptam három pár ilyen pihe-puha meleg zoknit, de ez a rózsaszín a kedvencem :3

      Törlés
  5. Ó de szép az az ékszertartó, nagyon ügyes apukád! :) A rajz meg cuki, ha jól látom zsiráfok vagytok? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Khm, hát igen.. :D gondolom ezzel akartam kompenzálni a test és lábak rövidségét :D

      Törlés