Elhasználtam, elfogytak #10

by - november 30, 2013
Bizony, november utolsó napja van, így jöttem a szokásos két havi elfogytak adaggal. Most már tényleg szinte nem fértem el a dobozomban, elég sok minden összegyűlt. Úgy tűnik, ahogy beköszöntött a hidegebb idő, hirtelen megnőtt a krémek használatának száma, így párat sikerült is kiürítenem. Valamint a tusfürdő és sampon-balzsam párosom is majdhogynem egy időben fogyott el. De akkor lássuk is őket név szerint.


Aveo Kókuszos Testápoló (teszt): Ezzel a testápolóval kapcsolatban nem voltak túl nagy elvárásaim, még 300ft-ba se került a 200ml, így bevallom, tényleg az illata miatt vettem meg. Viszont annál nagyobb meglepetés ért, amikor teljesen használhatónak bizonyult, nyáron tökéletes megoldás volt a hidratálásra.

Baba Kakaóvajas Tusfürdő: Ahogy beköszöntött a hűvösebb idő, azonnal egy krémesebb tusfürdőre váltottam, ilyenkor sokkal jobban szeretem az ehhez hasonló állagúakat. Meg persze az illata, ami miatt újra és újra visszatérek hozzá.

Balea Brazil Mangós Tusfürdő: Nyáron családi nyaralásra egy viszonylag unisex illatú tusfürdőt kerestem, és végül e mellett döntöttem. Nagyon kellemes illata van, valóban nyári, így ősszel már nem sok kedvvel használtam. Szokásos Balea minőség, egyetlen problémája, hogy gyorsan fogy.

Balea Professional Balzsam Barna Hajra: (teszt): Nagyon sokáig, talán egy évig is bírta ez a balzsam (lehetséges ez?), a végén picit már untam, de tette a dolgát, így egy rossz szavam sincs rá.

Balea Professional Koffein Sampon (teszt): Nagyon bevált ez a sampon, nagyon jól tisztít, az illatát is szeretem és viszonylag kevés is elég belőle, így lassan fogy. Múltkor fel is tankoltam belőle, úgyhogy most egy időre nem lesz gondom a samponra.

Balea Grapefruit-os Tetsápoló (teszt): Érte majdhogynem vérzik a szívem, hogy elfogyott. Újra is venném, de sehol nem lehet kapni, gondolom megszűnt létezni. Ha valami nagyon minőségi, olcsó és beválik, akkor az tuti nem örök életű. Tényleg kár érte, nagy kedvencem volt ez a testápoló, mert kiemelkedően hidratált.

Alverde Vérnarancs és Bodzavirág Testápoló Vaj (teszt): Szerencsére már megvan a testvaj utánpótlás, így nem annyira bosszankodom, hogy elfogyott. Nagyon szerettem, mert igazán jó krém, bár az utolsó pár alkalommal már nagyon picit sok volt az illata, úgy látszik, egy idő után ráunok a dolgokra.

Avon Foot Works Sarokpuhító: Az utóbbi időben már a sarkamra is a testvajat használom, ezért az egyért nem fogom újravenni (meg még van belőle egy anyumnak is, amiből néha lenyúlok egy kicsit). Egész jó sarokpuhító, kellemes állaggal, szóval egy kifejezetten jó Avon termékről van szó.

Aveo Mézes Kézkrém: Sokáig a táskámban volt, amit ritkán használtam, de csak elfogyott ez is. Egynek elmegy, de nem a hosszú távú hidratálásáról volt híres.

Essence Színezett Hidratáló (teszt): Eleinte kifejezetten elégedett voltam vele, a végén viszont már sokszor nem tudtam rendesen eloszlatni az arcomon és látszódott, hogy rajtam van, ezért a Balea színezett hidratálómmal keverve használtam el, a kettő együtt viszont tökéletes párost alkotott.

Lovely Color Mania fehér körömlakk (teszt) és Essence Colour & Go Black is back (144) (teszt): Két besűrűsödött lakk, amibe már nem érdemes körömlakkhígítót önteni. Szerencsére mindkettőnek csak az alján volt egy kevés, így nem mentek kárba.

Ti használtok ezek közül valamit? Nektek mi fogyott el mostanában?

You May Also Like

2 megjegyzés

  1. A kókuszos testápolót próbáltam én is, nekem nagyon bejött! :)

    www.stylelounge.me

    VálaszTörlés
  2. Azzal a koffeines samponnal szemeztem Katy blogján, de végül rendeltem egy Avonosat, úgyhogy elvetettem a megvételét, majd talán legközelebb. :)

    VálaszTörlés