Liebster Award - Díjat kaptam #5

by - november 10, 2013
Mivel az időbeosztásom a héten nem volt az igazi, a mára szánt tesztes bejegyzéssel csúszok egy napot. De addig is itt egy kis olvasnivaló vasárnap délutánra. Nemrégiben ismételten landolt egy díj nálam (köszönet érte a Marlenka blog írójának), így természetesen válaszolok a nekem szánt kérdésekre.


1.) Tedd ki a képet!

2.) Írj 11 dolgot magadról!
Már régebben írtam magamról 11 dolgot, ezt most nem ismételném meg, ebben a bejegyzésben elolvashatjátok.

3.) 11 kérdés megválaszolása:
  1. Melyik a kedvenc kozmetikai márkád? Leginkább drogériás márkákat használok, azok közül pedig a Catrice a legszimpatikusabb. Bár a MUA szemhéjfestékei levesznek a lábamról.
  2. Strandolás a tengerparton, vagy síelés a hegyekben? Abszolút hangulatfüggő. Sajnos még síelni nem volt szerencsém, de egyszer mindenképp ki szeretném próbálni (vagy snowboardozni). De imádok a tengerparton lebzselni és napozni :)
  3. Mi a kedvenc színed? Ez is hangulat-, de leginkább időjárásfüggő. Most ősszel (tavalyhoz hasonlóan) a burgundi vörös áll hozzám a legközelebb.
  4. Ha lehetne egy természetfeletti képességed, mi lenne az? Azt hiszem legszívesebben repülni szeretnék. Vagy gondolatot olvasni, de csak kontrollálható mennyiségben.
  5. Sportolsz valamit? Amit folyamatosan űzök, az a mazsorett, már 16 éve.
  6. Ha bárhol élhetnél a világon, melyik hely lenne az? Azt sajnos nem tudom eldönteni, hogy egy nyüzsgő nagyvárosban élnék egy kisebb garzonban, vagy egy csendes eldugott helyen egy nagy családi házban. Inkább az utóbbi felé hajlok, de a nagyvárosi (mármint tényleg igazi nagyváros, mint New York) életet is szívesen kipróbálnám!
  7. Nappal vagy éjszaka? Nappal. Nem bírok meglenni napsütés nélkül, és szívesebben kelek korán reggel, mint fent maradok sokáig. Kinőttem az éjszakai bagoly életből.
  8. Mi a kedvenc illatod? Fahéj és a 'karácsonyi illatok'. De nagyon szeretem tavassal a jácint illatát is.
  9. Kedvenc énekes/együttes? Sajnos (vagy nem sajnos), de nincs ilyen.
  10. Mióta blogolsz? Ezt a blogot másfél éve vezetem, de körülbelül 14 éves korom óta blogolok.
  11. Melyik országokba/városokba szeretnél mindenképpen ellátogatni? A világ minden tájára szeretnék eljutni, rengeteg látnivaló van!

You May Also Like

0 megjegyzés