Oriflame nyugtató hatású arcápoló csomag

by - június 14, 2013
Ezt a bejegyzést egy 'előzetesnek' szánom, se nem haul, se nem teszt, amolyan kettő közötti állapot. Úgy adódott, hogy drága édesanyám ajándékba kapott rengeteg Oriflame terméket, amik mellett ugyebár nem mehetek el szó nélkül. Azonnal kipakoltam a kis ajándéktasakot és a lila csomagolású arcápoló szetten akadt meg a szemem, ami egy arclemosót, -tonikot és hidratáló arckrémet foglalt magába. Nem tagadhatom, ami miatt szemet szúrt és azonnal ki is sajátítottam, az a hívogató áfonya-levendula párosítás, ugyanis mindkettőért oda meg vissza vagyok.


Most amúgy is szerettem volna egy arctisztítót beszerezni (a Lush szappan sajnos nem birkózik meg eléggé a Catrice alapozómmal), valamint lecserélni a nappali arckrémem, mert már régóta bontva van, ráadásul még a nem szilikonmentes 'korszakomból' van. Így pont kapóra jött ez a kisebb Oriflame csomag. Szilikont ugyan egyik termék sem tartalmaz (természetesen első utam a krémmániához vezetett), de parabént igen. Ilyen összetevőjű terméket magamtól már nem vásárolnék, szándékosan kerülöm. De! Az alapozó, színezett hidratáló és sminktermékek miatt nagyon nehéz elkerülni ezeket az arcunkon, ezért most az egyszer eltekintek tőle és elkezdtem használgatni őket, mert nagyon érdekelt, hogy teljesítenek. A kíváncsiság nagy úr. A hatásán kívül persze az illata érdekelt még a legjobban (elég sorsdöntő szerepet játszik nálam az illat), de ahogy kibontottam a krémet, nagyot kellett csalódnom: olyan édeskésen mű illata van, nem is tudom mihez hasonlítani. Szóval aki egy kellemes levendula-, vagy friss áfonyaillatban reménykedik, vagy esetleg a kettő megfelelő kombinációjában, felejtse el ezeket a termékeket. A hatásáról természetesen még nem írnék, pár alkalom túl kevés ahhoz, hogy a megfelelő képet kapjam róluk. Eddig szerencsére minden rendben, semmi allergiás reakció és szépen teszik is a dolgukat.

Ti ismeritek esetleg ezeket a terméket?

You May Also Like

5 megjegyzés

  1. Olyan kis mutatós a csomagolása és a minta rajta! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, engem is le lehet nyűgözni ilyen kis apróságokkal :)

      Törlés
  2. Nekem csak az arclemosó volt ebből meg, a többit nem szereztem be hozzá. Nem voltam tőle elájulva, nem is vásároltam újra. Olyan elmegy kategória, szerintem. Egy előnye van, hogy tartós az illata, legalábbis sokáig érezték mások az arclemosó illatát rajtam. :)

    VálaszTörlés
  3. Én nem szeretem az oriflames dolgokat...mellényúltam pár sminktermékkel, azóta inkább CSAK AVONos lettem...:/
    Pedig így olyan jól néznek ki blogokon, meg ilyen helyeken...:)

    És végül: szeretnék átadni egy díjat neked, melyet a blogomon tudsz átvenni! :) (és csak most vettem észre, hogy fent van a blog facebookon :$ természetesen "lájk" :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából engem már egyik ilyen katalógus sem hoz lázba, régen rendelgettem néha az Avonból, de az utóbbi időben abszolút leszoktam róla.
      Itt is nagyon szépen köszönöm a díjat :3

      Törlés