Követésre fel!

by - június 28, 2013
Gondolom senki nem felejtette el, de egy gyors emlékeztető sosem árt: július elsejével megszűnik a Google Reader. Ha eddig ezt a követési módot választottátok, ideje áttérni egy másik megoldásra! Már régebben is volt róla egy poszt, hogy hol is érhettek el ezután is. Elég sok helyen megtalálhattok, jobbra az oldalsávban a kis kerek ikonokra kattintva a bloglovin, twitter, weheartit, tumblr, facebook prfoilomra tudtok eljutni. Rengetegen a Bloglovint ajánlják, én sem vagyok vele másképp, hiszen az eddig követtett blogokat könnyen tudjátok importálni. A másik a facebook, ami ugyebár adott, mivel a mai világban szinte mindenki rendelkezik ilyen felhasználóval és nem is kell hozzá mást tenni, mint like-olni az oldalt.

KÖVESS BLOGLOVIN-ON


KÖVESS FACEBOOKON-ON

You May Also Like

3 megjegyzés

  1. én tegnap csináltam meg a bloglovint.. nagy nehézségek árán (nincs nagy angol tudásom) És lenne egy kérdésem. Miért kell Bekövetni a blogokat? Hiszen ha importáljuk a blogspotról a követett blogunkat, akkor az megjelenik a kezdőlapon. Miért van szükség a Follow-ra? Vagy ez muszáj, mert akkor én is megcsinálom magamnak.
    Előre is köszönöm :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát a follow-ra akkor van szükség, ha esetleg egy teljesen új blogot akarsz követni, vagy azoknak jó, akiknek eleve nem volt google felhasználójuk és csak bloglovin-on kezdenek követni. Ha te már importáltad az általad eddig követett blogokat, akkor nincs más teendőd, mit élvezni a sok új bejegyzést. Ezentúl, ha találsz új, számodra követni kívánt blogot, akkor van szükség a follow gombra :)

      Törlés
  2. Thank you sooo much for the follow.
    Follow you back on bloglovin.
    Lovely greets,hope you visit my blog again...

    VálaszTörlés