Drogériás zsákmányolás

by - június 17, 2013
Ugyan még egyáltalán nincs vége a júniusnak, már meg merem írni az e havi drogériás zsákmányolós posztot. Kizárólag azért, mert ezek a vásárlások után jelenleg tényleg nincs szükségem semmilyen beauty/drogériás termékre. Ráadásul ha megírom ezt a bejegyzést, talán biztosabb is, hogy nem követek el impulzus vásárlást, bár ez amúgy sem annyira jellemző rám. Most is csupán a kifogyóban lévő dolgokat pótoltam, semmi felesleges nem landolt a kosaramban, még a két lakk is régebb óta tervben volt.


Drogerie Markt

A DM facebook oldalán időszakonként szokott kinyomtatható kupon lenni, ezért egy ideje már írogattam, mit is kell majd vennem, jól felkészülve a kuponra. 'Menetrend szerint' a hónap elején meg is jelent, másnap már a kis listámmal indultam el itthonról. Úgy érzem, lassan már tényleg mindenem Balea márkájú.
  • Balea hajbalzsam füge- és gyöngykivonattal: A Professional termékcsalád után gondoltam megéri kipróbálni ezt az olcsóbb Balea hajápoló vonalat is. Nagyon kíváncsi leszek rá, ugyanis tartás nélküli, fénytelen hajra ajánlja.
  • Balea csokis-fügés tusfürdő: Kerestem az áfonya vagy kókuszos-nektarinos tusfürdőt, de nálunk még nem kerültek ki a polcokra, így ismét hazajött velem a jelenlegi kedvenc - és még mindig nem unom az illatát!
  • Balea szemfestéklemosó: Az Avonos olajos szemfestéklemosó kis kiszerelése miatt gondoltam most megpróbálkozok ezzel, hiszen gazdaságosabb, árban kedvezőbb.
  • Alverde iszapos arctonik: Az arcom nagyon szereti ezt a tonikot, és ugyan hosszabb ideig gondolkoztam, hogy harmadjára is őt vegyem e meg, végül nem tudtam lemondani róla.

Rossmann

A Rossmannban most körbe se néztem alaposabban, csak gyorsan végigrohantam a sorok között és a tervezett dolgokat pakoltam be a kosaramba. Oké, a Lovely állvány előtt álldogáltam egy picit, de hát akciókor ki ne nézné át tüzetesebben a kínálatot :)
  • Isana körömlakklemosó: A jól bevált körömlakk eltávolító, amiből ismét a nagyobb kiszerelést választottam, hiszen árban ez jobban megéri.
  • Gyantázás utáni törlőkendő: Számomra mindig kevés ez a gyantázás utáni törlőkendő, amit magához a hideg gyantához adnak, de szerencsére külön is lehet kapni.
  • Lovely Classic Nr 25 körömlakk: Már régebb óta pótolni szerettem volna a fehér lakkom hiányát, az előző kezd teljesen besűrűsödni, még körömlakkhígítóval sem használható egész körömre. Nah hát a Lovely 25%os akcióját pedig kár lett volna kihagyni, képek alapján elég ígéretesnek tűnt.

Müller

A Müller volt az utolsó 'állomásom', ahonnan az Aveo testápoló beszerzése volt a cél, valamint meglestem végre az essence Show your feet kollekciójából a blue electric lakkot, ami szép-szép, mégsem éreztem úgy, hogy most ő annyira kellene nekem. Helyette megkerestem egy másik kiszemeltemet, mégpedig a NYC állványáról.
  • NYC 027 Love match körömlakk: Élőben teljesen más a színe, mint amilyennek eddig láttam egyes blogokon swatcholva. Sebaj, mert így is szép, csak éppen én egy erős korallos árnyalatot szerettem volna. (Ma ki is próbáltam és lefényképeztem, képeken valóban narancsosabbnak tűnik.)
  • Aveo kókuszos testápoló: Ha nyár, az nekem egyet jelent: kókusz illat. Bár ennek a tubusban elég mű illata van, azon ritka krémek közé tartozik, ami felkenve szerencsére már kellemesebb. Amúgy is meg akartam venni, erre pont akciós volt, így 300ft-ot sem fizettem érte.

Ti mit vásároltatok mostanában? Esetleg ismeritek ezeket a termékeket?

You May Also Like

10 megjegyzés

  1. Az Alverde iszapos tonicot én is használom, csak az 'illatához' volt nehéz hozzászokni. A NYC lakkot én is nézegetem, nem tudom eldönteni tetszene e felkenve, de asszem ez csak akkor derülne ki ha megvenném, úgyhogy próba szerencse :D

    http://glitterfingersss.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. A Baleás szemfestéklemosót, tusfürdőt és balzsamot és is próbáltam már. A tusfürdő pont most fogyott el, én is nagyon imádom az illatát. A balzsamot azért vettem meg, mert annyi jót olvastam róla, és nem bántam meg, tényleg szép fényes lett tőle a hajam. :)
    blogfrombarby.blogspot.com

    VálaszTörlés
  3. Annyiszor hallottam már körömlakkhigitóról, de még soha sehol nem találkoztam vele, hol lehet kapni? Aveo márkájú a jelenlegi körömlakklemosóm, de nem győzött meg:(
    Ma született bejegyzés az elmúlt pár hét vásárlásairól:
    http://bizsumania.blogspot.hu/2013/06/ujdonsagok-az-elmult-par-hetrol.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ilyen kisebb fodrászkellékesben kértem a körömlakkhígítót, nem is volt kirakva, valahonnan a pult alól bányászta elő, érdemes rákérdezni :)
      Az Aveo körömlakklemosót még nem próbáltam, nekem ez az Isana nagyon bevált.

      Törlés
    2. Én is fodrászkellékben vettem, 140 forintért, úgyhogy nem ördöngős az ára, viszont ott rendesen polcra volt kitéve:)

      www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

      Törlés
  4. Lehet hogy én vagyok a szerencsétlen, de én még nem találkoztam az új NYC lakkokkal, pedig már többször is voltam a Rossmannban. Az lehet, hogy nem minden NYC pultra teszik ki ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából Rossmannban még nem néztem, de a Müllerben egy teljesen új, külön pult, pontosabban egy állvány volt kirakva nekik - gondolom az a 40 lakk nem fér el a többi NYC lakk mellett :)

      Törlés
    2. Akkor azért nem láttam ezeket az új csodákat :/

      Törlés
  5. Az az NYC lakk nagyon tetszik! =)

    VálaszTörlés
  6. a NYC körömlakk nagyon tetszik, a csokis tusfürdő a kedvencem. Ma is azt kerestem, de nem volt már belőle:(

    www.laurenkoromlakkgyujtemenye.blogspot.com

    VálaszTörlés