Beauty Tag #5 Summer

by - június 26, 2013
Néhány hete beköszöntött az igazi nyár, az állandó meleg és napsütés - ami nálam egyet jelent a napozással :) Ennek örömére én is kitöltöttem ezt az évszaknak megfelelő taget. Bár pihenni nem igazán lesz időm, ahogy hazaérek a nyaralásból, másnap már kezdem is a nyári gyakorlatot, aztán nincs megállás, egészen szeptemberig be vagyok táblázva. Ennek ellenére nyugodtabb lesz a nyaram, mint a szorgalmi vagy vizsgaidőszak, így már én is vártam, hogy fellélegezhessek a vizsgák után.


1. Nyáron, hajmosás után magától szárad a hajad, vagy megszárítod?
Általában hagyom megszáradni, a legvégén, mikor még éppen hogy nyirkos, picit a formázás miatt hajszárítózok, különben lelapulna a hajam. Bár úgy vettem észre, amit jelenleg használok Balea koffeines sampon, azzal nincs ilyen probléma, azt hiszem, nyárra teljesen elfelejthetem a hajszárítót.

2. Fagyi vagy jégkrém?
Fagyi fagyi fagyi. Bár nagyon szeretem a jégkrémet is, nyáron általában a fagyizókról jut eszembe, hogy enni kéne egy jeges finomságot. Ha pedig nagy a választék, el vagyok veszve: a gyümölcsöstől a kávéson át  mindent megeszek, kivéve a hagyományos csokit, vaníliát és társait, jobban szeretem a különlegességeket.

3. Szoknya vagy rövidnadrág?
Talán most már nem olyan könnyen válaszolom erre a kérdésre, hogy rövidnadrág, hiszen egyre szívesebben hordok szoknyát is. Kényelmi szempontból azért még mindig inkább rövidnadrág párti vagyok.

4. Tenger vagy tópart?
Tenger, mi más :) semmivel nem pótolható az az érzés, ahogy a tengerparton fekszel és néha lehűtöd magad egy kis hűs tengervízzel. Oké, egy tóparttal is megelégszek, de ha már választani kell..

5. Hányas faktorú naptejet használsz?
Jelenleg SPF15-öst. Idén próbáltam ki a Sundance karotinos naptejét, amivel maradéktalanul elégedett vagyok - róla hamarosan olvashattok egy tesztet is.

6. Kedvenc nyári parfüm?
Ilyenkor általában nem parfümözök, maximum egy kis testpermet, ami még frissíteni is frissít. Azok közül pedig az Avonos dinnyés, valamint epres-fehércsokoládés darabok a kedvenceim.

7. Kedvenc kiegészítő a nyárra?
Talán a karkötőket és nyakláncokat preferálom a legjobban, az új kedvencem pedig az eBay-es szerzeményem, a fekete háromszöges nyakláncom.

8. Saru vagy flip-flop (alias tangapapucs)?
Abszolút helyzet és outfit függő. Mikor melyik állja meg a helyét. Most például nagyon szeretnék egy lapos talpú rohangálós sarut (bár újabban igazán nem állt már szándékomban cipőre költeni).

9. Kedvenc nyári sport?
Nem is tudom, mi az, ami tipikusan nyári sport és szeretem. Strandröplabda?! Túl ritkán van rá alkalmam, de talán ez áll hozzám a legközelebb. Nem kifejezetten nyári, de ilyen jó időben lehet biciklizni, amire az utóbbi időben jöttem rá, hogy mennyire szeretem.

10. Kedvenc fesztivál?
Hmm, igazából nem vagyok (már) az a fesztiválozós fajta, de valami olyasmire mennék el, ami nem az a tipikusan felkapott (voltam már Hegyalján és Szigeten is nagyon régen), bár talán egy Balaton Sound-ot még bevállalnék.

11. Hova mész nyaralni?
Jelenleg is Prágában vagyok a családdal :) Sajnos barátokkal most nem igazán lesz időm elmenni sehova, a nyári gyakorlat és virágkarnevál miatt telítve van az egész nyaram, augusztus végén pedig - ha minden jól megy - Olaszországba megyünk a csoporttal.

Nektek mi a tervetek a nyárra?

You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Szia! Nagyon tetszik a blogod, mindig örömmel olvasom az írásaidat. Ez a bejegyzésed is nagyon tetszik, sok helyen ismertem magamra. Már egy ideje követlek, tegnap kaptam egy díjat és úgy gondoltam én téged jelöllek :) Bővebb információt itt találsz: http://littlemissancsi.blogspot.hu/2013/06/liebster-blog-award.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, hogy gondoltál rám! :3

      Törlés
  2. Egyetértek tenger!! :) Mi is megyünk Horvátországba majd augusztusban! :)

    VálaszTörlés