Alverde hajápoló vaj

by - június 07, 2013
Épp ideje lenne írnom erről az Alverde hajvajról, ugyanis már január óta használom, elég sűrűn, átlagban két naponta. De egyszerűen alig bírtam magam és a gondolataimat összeszedni - ugyanis még ennyi idő után sem tudom pontosan eldönteni, mi a véleményem róla. Mondjuk úgy, hogy csodát nem művel, de azt hiszem meg vagyok elégedve azzal, amit nyújt.


A testápolókhoz hasonló műanyag tégelyben lehet kapni, ami kellően masszív, nem deformálódik könnyen. A teteje alatt egy fóliával volt lezárva, amit érdemes óvatosan leszedni, mivel csordultig tele van. Én sokáig még inkább rajta is hagytam, erről az alufóliáról könnyebb leszedni a véletlen rákerülő krémet, mint ha a tetejéből kéne kikapargatnom. Mellesleg nem a többi Alverde terméknél, hanem a samponoknál, hajápolóknál találjátok meg.

'Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó shea vajat, kakaóvajat és avokádó olajat tartalmazó receptúra felépíti, regenerálja és erősíti a hajat. A növényi keratin tartósan hidratál. Tartást kölcsönöz, a haj újból élettel teli és fényes lesz. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket, szilikont, ásványi olaj alapú- és állati eredetű összetevőket.'


Két mód is van a használatára: hajmosás előtti pakolásként, vagy hajmosás után. Én inkább az utóbbi módszert alkalmazom, hajvégápolónak vettem. Igazából leginkább hidratáló hatását érzem, használata után nem száraz és sprőd a hajam. Sőt most már általánosságban sokkal kellemesebb tapintású. Azt nem mondanám, hogy a szálkásodástól megvéd, de talán kicsit csökkenti/megelőzi azt.

A képen lévő mennyiség bőven elég a hajvégeimre. Teljesen felesleges sokat kenni, különben nem szívja be eléggé. Normális mennyiség esetén sem azonnal szívódik be (egy nehéz krémről lévén szó), de utána már nem hagy zsíros érzést. Szerintem nagyon kellemes illata van, engem az original Nive kézkrémre emlékeztet. Az állaga is ahhoz hasonló, tömény, sűrű krém, de annál azért 'vajasabb' jellegű. Mivel nagyon kevés is elég belőle, 5 hónap alatt szerintem ha az 5%-át ha sikerült elhasználnom, sokat mondtam. Ez a 200ml egy életre elég lesz, legalább is hamarabb fog lejárni a szavatossága, mint hogy elfogyjon. Az ára teljesen pénztárcabarát, akciótól függően 1000-1200ft-ba kerül.

Ti milyen haj(vég)ápolót használtok?

You May Also Like

7 megjegyzés

  1. a, ez biztató, alig várom, hogy kipróbáljam. Majd a lejárat előtt átlényegül pakolássá, és akkor nem megy veszendőbe :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *Na

      És jelenleg az Avon argánolajos hajvégápolóját használom :-)

      Törlés
  2. Én is ezt használom, bár inkább hajmosá előtt gyakori nálam, de szeretem nagyon :)

    VálaszTörlés
  3. Én is nagyából fél éve használom, szintén úgy, hogy nem igazán tudom mit mondjak róla. Hosszú távon tényleg észrevehető a puhaság, de rövid távon nem igazán. Nekem gyorsabban fogy mivel hajmosás előtt és után is használom, illetve a hajam hosszára is kenek egy kicsit. Bár még így is az első tégellyel fogyasztom. :)

    VálaszTörlés
  4. Egy ideje nézegetem ezt a hajápolót a Dm-ben, de annyi fajta van még itthon, hogy tudom ha megvenném akkor a többit hanyagolnám. de ha azok elfogynak szeretném kipróbálni.

    VálaszTörlés
  5. lehet ki fogom pròbálni, mert hajmosás után mindig olyan nem szépek a hajvégeim... viszont két nsp után meg bezsírosodik... annak meg nem hiszem jòt tenne :/ de még megálmodom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is hamar zsírosodik a hajam, de napközben, ha csak a hajvégekre kenek belőle, beszívja és akkor nem zsírosít egyáltalán :)

      Törlés