Lovely Moulin Rouge (10) Körömlakk

by - április 09, 2013
Egy kicsit elszaporodtak a blogon a körmös bejegyzések, de úgy gondoltam, mielőtt teljesen eltűnnének a 'régi' Lovely körömlakkok a Rossmann polcairól, említést tennék egy csodaszép rózsaszín/ciklámen lakkról - hátha valaki még összefut vele. A Moulin Rouge trendkiadás egy darabjáról, a 10-es sorszámú mikrocsillámos csodáról lenne szó. Érdemes lehet lecsapni rá, tényleg meleg szívvel ajánlom, ugyanis nem csak az üvegben, hanem a körmökön is gyönyörű ez a lakk!


Bár körmön már nem látszik annyi ezüst mikrocsillám, mint amennyi az üvegben, nem kell félteni, azért felkenve sem éppen csillámmentes :) Egyedüli hibájaként a száradási idejét tudnám megemlíteni, abban nem remekel túl jól, de ennyit megbocsátok neki. Száradás után sajnos veszít a fényéből, de ezt egy átlátszó fedőlakkal könnyen orvosolhatjuk. A tartósságát átlagosnak mondanám, pár napig fedőlakk nélkül is bírja.

Megjegyzés: A kisujjamon pelyhes fedőlakk is van már, ez ne tévesszen meg senkit :)

Az ecsettel nem nehéz dolgozni, azért még is sikerült összekennem a körömágybőrt, amit tipikusan csak most vettem észre. Már akár egy vastagabb réteg is elég lehet belőle, a biztos fedés érdekében én azért átkentem még egyszer. Mellesleg nem olyan rég már láthattátok ezt a körömlakkot, mégpedig a körmös kihívás glitter témájánál, de ez a szépség igazán megérdemel egy külön bejegyzést - úgyhogy hajrá lányok, 129ft-ért vesztegetik őket!

Nektek megvan valamelyik Lovely Moulin Rouge lakk?

You May Also Like

7 megjegyzés