Beauty Tag #3 Hello Spring!

by - április 26, 2013

1. Melyik a kedvenc tavaszi körömlakkod?
Tavasszal leginkább a pasztell színű körömlakkokat kedvelem (bár néha becsúszik egy-egy sötétebb szín, de nem ez a jellemző). Nemrég kaptam egy régi colour&go levendula lilát, valamint van egy saját keverés, ami nem igazán menta, de arra hajazó kékes árnyalat. A kettőt együtt már láthattátok a leopárdos manikűrben.

2. Melyik a kedvenc tavaszi rúzsod?
A legutóbbi MUA rendeléskor érkezett hozzám két rúzs, előtte nem is igazán használtam, csak szájfényt vagy ajakápolót. Nah de az egyik igazán tavaszias barack színű, úgyhogy most ő a kedvencem, ha nem túl száraz az ajkam :) Hozzá hasonló barack színű nadrághoz vagy felsőhöz pedig egyenesen imádom!


3. Mutasd meg a kedvenc tavaszi ruhádat!
A tavaszi ruhatáram leginkább épp most alakítom, elég sok minden hiányzott belőle, valahogy egyszerre kellett mindent kiselejteznem. Így most van jó pár új ruhadarabom is és egyelőre mind kedvenc. Ha hűvösebb az idő, akkor mindenképp felveszem a farmerdzsekim, ami szintén új szerzemény.

4. Melyik a kedvenc tavaszi virágod?
Jácint és orgona.

5. Kedvenc tavaszi sálad/kiegészítőd?
Alig vártam, hogy kendős idő legyen, de szinte már az sem kell, esetleg csak reggelente. Kiegészítők terén ilyenkor nagyobb hangsúlyt kapnak nálam a karkötők, ugyanis nem szeretem, ha semmi nincs a csuklómon. Ideje lenne beszerezni pár új darabot ezekből is!

6. Melyik tavaszi trend izgat fel, vagy áll hozzád legközelebb ebben az évben? (smink, divat vagy mindkettő)
Nem szoktak nagyon felcsigázni a divatban lévő dolgok, leginkább csak a színek (ilyenkor a pasztell jöhet minden mennyiségben), vagy esetleg még a tavaly óta tartó 'szegecses' láz, bár ezt nem tartom éppenséggel túl tavasziasnak. Ha valami megtetszik, úgyis megveszem, akár aktuális a divatban, akár nem.

7. Van kedvenc tavaszi gyertyád, illatod?
Imádom a virágzó fák illatát, ha elmegyek mellettük mindig egy mélyet szippantok belőle. Valamint nagy kedvencem még a frissen nyírt fű illata :$

8. Melyik a kedvenc tavaszi parfümöd?
Nemrég vettem egy essence parfümöt konrkétan tavaszra (like a girls' night out). Olyat kerestem, ami elég intenzív, de nem túl tömény, kellemes, könnyű illat. Azt hiszem most ő az első számú.


9. Milyen a tavasz, ott ahol laksz?
Szerintem már lassan nincs is tavasz, 1-2 hét az egész, amit végül is én kicsit sajnálok.

10. Mit szeretsz legjobban a tavaszban, melyik a legjobb tavaszi élményed?
Egyértelműen a szép idő a legkedvesebb számomra, ilyenkor rengeteg időt töltünk a szabadban - végre lehet menni kirándulni.

11. Tavaszi 'nagytakarító' vagy?
Igen. Vagyis igazából ha tehetem, állandóan 'nagytakarítok'. Néha már mániákusan kipakolom az egész szekrényem és selejtezek, takarítok, pakolok, esetleg átrendezek.

12. Vannak-e terveid a tavaszi szünetre, vakációra?
A 'tavaszi szünet' nálunk az egyetemen szakmai hétnek volt eddig titulálva, idén viszont megvolt az első igazi tavaszi szünetünk. Akkor viszont még hideg volt és hó, most valahogy jobban élvezném a pihenést.

You May Also Like

0 megjegyzés