Blog születésnap - 1 éves a Wish for beauty

by - április 06, 2013
A Wish for Beauty pontosan 1 éve született meg, de az első érdemi bejegyzést egy nappal később, 2012. április 7-én írtam meg, mégpedig egy Balea testápolóról :) Emlékszek, hogy nagyon sokáig gondolkoztam, érdemes e nekem is belevágnom ebbe a 'beauty blog világba', leszek annyira jó, hogy olvassanak? és ehhez hasonló kérdések merültek fel bennem. Azt hiszem, kár volt aggódnom, igaz 'csak' 150 követőm van, de nekem ez hatalmas eredmény, önerőből, mindenféle reklám vagy nyereményjáték nélkül értem el ezt az olvasói létszámot, amit még egyszer köszönök nektek! Még most is, minden egyes új olvasónál megdobban a szívem és óriási öröm tölt el. Köszönöm a sok kedves hozzászólást, ugyanis nélkületek nem sok értelme lenne a blognak :)
Ez az egy év alatt sok változáson ment keresztül a blog és vele együtt én is, úgy gondolom, leginkább csak pozitív irányban. Javult a körömfestési és sminkelési technikám (utóbbiról még sajnos nem volt bejegyzés), valamint sokkal több mindenre odafigyelek, mint eddig (milyen érdekes például, hogy egy kis pirosító milyen nagy jelentőséggel bír).


Nem akarok nagyon belemélyedni a statisztikába, csak pár dolgot emelnék ki. A legolvasottabb bejegyzés a ricinusolajjal való tapasztalatomról szóló poszt (itt), a legtöbb megjegyzést viszont az idén induló körmös kihívás első témája, a Bright kapta (itt). A közzétett megjegyzések, azaz kommentek száma 703 és összesen 144 bejegyzést írtam eddig (ezzel együtt már 145). A rendszeres olvasók száma, mint azt az elején írtam, pont elérte a 150et. Nem hatalmas számok ezek, de számomra ez is nagy eredmény :)

Még egyszer köszönöm nektek, hogy olvastok!

You May Also Like

23 megjegyzés

  1. Boldog blogszülinapot! :) A 150 nagyon szép szám. :)

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapoot!:))

    VálaszTörlés
  3. Boldog szülinapot! Én személy szerint nagyon örülök, hogy létezel, és írod ezt a kis blogot, mindig örömmel olvaslak! Remélem ez még sokáig így is marad, csak így tovább <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ♥ :$
      Én is remélem, hogy még egy jó darabig megmarad a lelkesedésem és maga a blog is :)

      Törlés
  4. boldog blogszülit kedves Dii! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon Boldog Blogszülinapot! :) Én is szeretem a blogod, szóval én köszönöm, hogy írsz nekünk. ^.^

    VálaszTörlés
  6. Boldog blogszülinapot! =) Gratulálok a szép számokhoz is! =) Remélem még sokáig fogod írni. =)

    VálaszTörlés
  7. Én csak gratulálni tudok! A dilemma szerintem sokaknál - így nálam hónapokon keresztül - előjött, hogy érdemes-e belevágni, de azt hiszem, a kommentek igazolják vissza, ha valaki valamit szívvel-lélekkel csinál, azt előbb-utóbb mások is értékelni fogják:)

    VálaszTörlés
  8. Boldog blogszülit, és csak így tovább! :-)

    VálaszTörlés
  9. Boldog szülinapot! Nagyon szeretem a stílusodat, mindig megörülök, ha látom, hogy új bejegyzés született :)

    VálaszTörlés
  10. Gratula a bloghoz! :)
    Azt megkérdezhetném, hogy a blogon milyen sablont használsz, vagy hogyan szerkeszted a kinézetét? Mert nagyon ritkán látni ilyen szép kinézetet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves tőled, köszönöm :)
      A sablon az Egyszerű és kicsit belepiszkáltam a HTML kódba :)

      Törlés
  11. Boldog Blogszülinapot és remélem, még nagyon sokáig olvashatunk! ♥_♥

    VálaszTörlés
  12. Boldog szülinapot! :)
    És boldog szülinapot az első bejegyzésnek is...kicsit elkéstem...:(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogy késtél, így is ugyanúgy köszönöm! :)

      Törlés
  13. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, nagyon jó érzés ilyeneket olvasni, tényleg köszönöm, hogy vagytok (és írtok) ♥ :)

    VálaszTörlés
  14. Virtuális blogfülcimpahúzogatás elküldve!

    VálaszTörlés