Balea Nature Éjszakai Arckrém

by - április 11, 2013
Amit először mindenképp meg szeretnék említeni erről az arckrémről: nem tartalmaz szilikont, színezéket, parabént és ásványi olajokat (én konkrétan olyan krémet kerestem, ami parabén- és szilikonmentes). Valamint 95%-ban természetes összetevőkből áll: bio brokkolimag-olajjal, ami erősíti a bőr védőköpenyét és bio olívaolajjal, amely bársonyosan puhává varázsolja a bőrt.

A csomagolást külön kiemelném, ugyanis szimpatikusnak, igényesnek tartom. Egy 50ml-es kis tubusról lenne szó, ami jól záródik és elég masszív anyagból van, én valamiért 'vonzódok' az ilyen anyagú tubusokhoz :) Emellett még papírdobozba is bele van helyezve, amin megtalálhatók a fontosabb információk.


Mivel tubusról van szó, nem kell kézzel belenyúlkálnunk, higiénikusabb, mint a tégelyes. A kívánt mennyiséget könnyen kinyomhatjuk, nem ömlik ki egy csomó, de nem is kell erőlködni. A krémnek nagyon kellemes friss illata van. Nagyon kevés is elég belőle, könnyű eloszlatni az arcon. Éjszakai krémről lévén szó nehezebb állagú, lassan szívódik be. Használat után a bőr már azonnal érezhetően puhább, másnap reggel pedig tényleg pihe-puha lesz tőle az arcbőrünk. A nagyon száraz területekkel már kicsit nehezebben birkózik meg, de 2-3 éjszakai használat után ezeket is rendbe hozza. Nem érzem úgy, hogy zsírosított volna, nem is pattanásosít, nálam nem váltott ki semmilyen allergén reakciót.


Mivel kevés is elég belőle és nem szükséges minden este használni, így lassan fogy. Nagyon elégedett vagyok ezzel a krémmel, télen nagyon szoros barátságot kötöttünk. A szárazabb területeket naponta kenegettem vele, de volt, hogy az egész arcomat csak 3-4 naponta. Kíváncsi leszek, nyáron mennyire lesz 'sok' az arcomnak, de éjszakára szerintem akkor sem lesz zavaró, vagy nehéz. Ennek a krémnek van egy nappali változata is, lehet ő lesz a következő áldozatom :)

Ismeritek ezt az arckrémet, esetleg a nappali változatát?

You May Also Like

8 megjegyzés

  1. mennyibe került?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól emlékszek, 899ft volt, teljesen megéri az árát :)

      Törlés
  2. Ezt és a nappalit is használom, mindkettővel elégedett vagyok. Én a nappalit találom kicsit nehéznek, ha elsokallom, szóval abból tényleg elég egy egészen pici mennyiség. Szerintem az egész Balea nature vonal nagyon jó, minőségi termékeket hoztak össze :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából pont attól félek, hogy a nappali is hasonló állagú lenne, akkora pedig nem szeretnék nehéz krémet használni. De még van időm eldönteni, amíg megvan az előző nappali krémem :)

      Törlés
  3. koszi legkozelebb ha otthon jàrok megveszem :)

    VálaszTörlés
  4. imádom a nappali változatát:) több, drágább kipróbált termék után bátran mondhatom, hogy kedvenccé nőtte ki magát:) <3

    VálaszTörlés
  5. Akkor ezek szerint ez a krém száraz bőrűeknek van? Nekem vegyes a bőröm, jelenleg Niveát használok, de nem elég :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem kifejezetten száraz bőrre van, nekem is inkább kombinált a bőröm, helyenként jön elő néha ilyen szárazság, leginkább e miatt vettem ezt és tökéletesen megfelel :)

      Törlés