Alkalmi cipő mustra

by - április 18, 2013
Épp alkalmi cipő keresésében vagyok, ugyanis csak egy bokacsizmám és egy szandálom van, ami az elegánsabb kategóriába tartozik. Ugyebár jó lenne egy ilyen átmeneti cipő is, ami már (szokás szerint) régóta tervben van, vizsgákra és tavasszal más alkalmakra is előnyösebb a körömcipő. Habár mindenképp érdemes lenne először egy egyszerű feketét beszerezni, egy bézs vagy egy pasztell színűt sem vetek meg és ezek a fémes betétek is egyre jobban tetszenek. Mindegyik cipő a Deichmann kínálatából van, ezeket még csak online szemléltem meg. Persze még körbenézek máshol is, de hasonló irányvonalban keresgélek. Talán annyiban módosítanék ezeken, hogy picit kerekebb orra legyen. Alig várom, hogy szembejöjjön velem az igazi!


Ti már megtaláltátok a tökéletes alkalmi cipőt?

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Azt az utolsó kis feketét tegnap vettem meg a Deichmannban 2.995 Ft-ért akciósan...nem tudtam otthagyni. Szintén ugyanennyiért egy fekete lakk platform szandál is jött velem...meg még sokan akartak jönni, de ellenálltam. Kicsit vérzik a szívem a szintén akciós nude lakk platformért.

    VálaszTörlés
  2. A 2. és az utolsó nagyon tetszik :]

    VálaszTörlés
  3. Az első oszlopban lévő második rózsaszínes cipőt próbáltam, mert beleszerettem, de sajnos a 37es kényelmetlen (amúgy 7es a lábam) a 38as meg nagy, kilépek belőle :( annyira fájt érte a szívem!! Remélem megtalálod az igazit! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon cuki mind :) Az enyém egy teljesen sima fekete műbőr cipellő, van hozzá hasonló a Deichmann kínálatában, szeretem, mert abszolúte kihasználható minden tekintetben :)

    VálaszTörlés