15 Week Nail Challenge #8 Leopard Print

by - április 06, 2013
A leopárd mintát legelőször az essence mintalemezemmel szerettem volna nyomdázni, de nem lett olyan szép, mint vártam, pedig anno pont ezért a mintáért vettem meg a lemezt. Ezért végül megpróbálkoztam szabad kézzel festeni, és hogy őszinte legyek, első próbálkozásra szerintem egész jól sikerült.

Már egyre jobban hangolódok a tavaszra - kezdem nem bírni ezt a pocsék időt -, így a pasztell színek egyre jobban előkívánkoznak, legyen szó ruháról, körömlakkról, vagy bármi másról. A képeken a vaku miatt (ugyebár semmi fény, muszáj vakuznom) olyan, mintha matt lenne a körmöm, de élőben amúgy szép fényes. (Pedig gondolkoztam ám a matt fedőlakkon, lehet úgy még jobban is tetszene.) A lila lakkot nemrég kaptam egy kedves ismerősömtől, ugyanis ő nem használta volna, nekem pedig tervben volt egy hasonló árnyalat kikeverése, ezért úgy gondolta, jobb helye lesz nálam :) Egyébként egy régi szortimentes essence clour&go lakkról, a 42-es Dress for a moment-ről van szó, ami swatchok alapján az új 149-es Hello marshmallow!-ra hajaz.


A fekete lakkal eléggé meggyűlt a bajom, mivel kezd beszáradni, így sok helyen csíkokat hagyott, amit még nagy nehezen ki is tudtam javítani. De a második probléma a fedőlakk felkenésekor jött, ugyanis hiába hagytam sok időt a száradásnak, még így is minimálisan elkenődött.

Hogy viszonyultok az állatmintás körmökhöz?

You May Also Like

14 megjegyzés

  1. Nekem is nagyon tetszik. :) Egyébként nagyon szép körmeid vannak, nem tudom mondták-e már neked. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) talán az egyetlen dolog, amire kicsit 'büszke lehetek' magamon :D

      Törlés
  2. Nagyon szép :) Jó szineket választottál :)

    VálaszTörlés
  3. Irigylem a körmeid formáját :) és tök jól sikerült a minta.

    VálaszTörlés
  4. Csini lett! =) Jó kis színek.

    VálaszTörlés
  5. Bár nekem így külön-külön talán nem tetszene annyira, együtt mégis nagyon tetszik :]

    VálaszTörlés
  6. Mint mindig, most is nagyon szép lett! :}

    VálaszTörlés
  7. nagyon jó lett! Szerintem amúgy is a kézzel készített leopárd minták a legjobbak. :) nekem nagy kedvencem amúgy a leopárd minta.^^ Mégis olyan rég nem készítettem... lehet, hogy nemsokára én is készítek egy leopárdos manit, meghoztad a kedvem.^^

    VálaszTörlés
  8. Szuper lett, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  9. Köszönöm szépen lányok :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon tetszik :) Az én párducmintám, amikor csináltam, nem lett ilyen szép :D Tetszik ez az arany megoldás, sajnos nincs arany lakkom, de ha majd szerzek, biztosna kipróbálom így is :)

    VálaszTörlés