NYC pirosító

by - május 05, 2012
Mostanában szándékosan nem vettem semmit, mert hangolódok a jövőheti  Joy vásárlási lázra. Már van egy hosszú listám (imádok listát írni), hogy mit szeretnék venni (és ezen még nincsenek is rajta a ruhák). Nem tudom mennyire fogok sikerrel járni, jelenleg még sok reményt fűzök hozzá.

Mégis szerettem volna írni valamiről, ezért egy régebben (talán ősszel) vásárolt pirosítót szeretnék bemutatni. A NYC Color Wheel (Pink Cheek Glow) nevet viseli és egy mozaik pirosítóról van szó. Az árára nem emlékszek pontosan, akciósan talán 1000ft-ba került. Jól be volt csomagolva, az átlátszó fedő miatt pedig látjuk, tényleg az van e benne, amit venni szeretnénk. A teteje nem a legpraktikusabb, nehéz leszedni róla, csak simán 'rajta van' (se nem csavarós, se nem kihajthatós), ennek ellenére jól zár.




A képen látszik, hogy kicsit porzik, ezzel sajnos nem tudok mit csinálni. Az állaga ettől független megfelelő. Könnyű felvinni, elég pár ecsetvonás. Nagyon szép színe van, arcon viszont nem tudtam megörökíteni, sehogy sem adta vissza a fénykép. Ezért megpróbáltam egy swatchot készíteni, külön-külön mind a négy színről, de ez sem az igazi. Ennél pigmentáltabb, erőteljesebbek a színek. Ráadásul használatkor a négy színből keverődik össze, így egy kicsit mindig más. Az eredmény pedig nagyon szép.


Tartósságáról nem nagyon tudok nyilatkozni, mert nem sok ideig szokott rajtam lenni, intenzívebben inkább csak fellépésekre használom. A felvitelhez egy Rossmann saját márkás ecsetet használok. Nagyon jó áron volt és jól is funkcionál, direkt a pirosítóhoz vettem. Nem állnak szét a szőrszálak, megfelelően puha, valamint összecsukható, ami számomra fontos.


Bár az összetevőket nézegetve nem a legjobb, összességében nagyon jó áron jutottam hozzá egy jó minőségű pirosítóhoz, ami azt hiszem sokáig elég is lesz.

You May Also Like

1 megjegyzés