Catrice körömlakk

by - május 14, 2012
Most a szombaton vásárolt Catrice Sold out for ever (240) körömlakkról lenne szó. A honlapon és a Catrice állványokon is újként van feltüntetve: ez lehet az oka, hogy nem egyezik a színe az általam talált képeken lévő körömlakkal, az valószínűleg még az előző széria színe volt. Csak nem értem, akkor miért ugyanaz a száma és elnevezése is.


Ez az első Catrice körömlakkom. Már a csomagolása is tetszik, mivel amilyen egyszerű, annyira praktikus. Elég masszívnak tűnik, az alakja is pont megfelelő, stabil, így nem borul fel körömlakkozás közben. 10ml lakk van egy ilyen üvegcsében, ami számomra rengeteg ideig elég lesz.


A kupak jól zár és annak ellenére, hogy milyen nagy, kézre áll. Az ecset nem túl széles, de kellő mennyiséget fel lehet vele vinni egy réteghez. Maga a körömlakk kicsit folyósabb állagú, számomra viszont nem volt könnyű vele dolgozni, nem is lett egységes a fedése két rétegben sem. Nagyon gyorsan szárad, lehet túl gyorsan is és ez az oka annak, hogy nem sikerült szépen így első próbálkozásra. Remélem a későbbiekben kitapasztalom a használatát és nem lesz vele hasonló gondom.


Úgy érzem, nyárra tökéletes lesz, barna bőrrel még jobban fog mutatni. A színét egyszerűen lehetetlen lefényképezni, majdnem minden képen babakéknek látszik, pedig több benne a zöld, olyan fogkrém színű. A honlapjukon lévő kép adja vissza a leginkább az igazi színét:


Már régóta ki szerettem volna próbálni a Catrice körömlakkjait, összességében nagyon örülök, hogy végre hozzájutottam egyhez (sőt már tervben is van egy másik színű beszerzése). Nektek mi a véleményetek a Catrice márkáról (körömlakkjairól)?

You May Also Like

0 megjegyzés