Beauty Tag #8 Winter

by - december 11, 2013

1. Mivel ápolod ilyenkor a kezedet?
Napközben van nálam egy fémtégelyes Bebe krém, de sajnos ritkán jut eszembe, hogy használjam a kezemre (inkább csak az orrom alatt szoktam kenegetni, ha beteg vagyok). Itthonról való indulás előtt mindig használom az essence téli limitált kiadású kézkrémet, bár ez már a végét járja. Estére pedig inkább valami nehezebb, zsírosabb krémet választok: vagy a Nivea original, kék tégelyes krémjét vagy az Alverde testvajam közül valamelyiket.


2. Forró csoki vagy forralt bor?
Életemben még csak egyszer ittam igazán finom forralt bort (lehet csinálnom kellene), így a forró csokira szavazok.

3. Mutasd meg egy téli sminked!
Télen valahogy még nehezebben kelek fel, mint általánosságban, így sokszor nem is jut időm sminkelni. Általában maradok az alapozó/színezett hidratáló - pirosító párosnál, esetleg egy minimális tusvonal, meg persze szempillaspirál. Bár utóbbi néha még így is lemarad.

4. Inkább otthon vagy és teázol egy jó könyvvel és takaróval vagy szánkózol/hóembert építesz?
Nagyon kuckózós vagyok, imádok olvasni, pláne ha kint havazik, egy forró tea vagy kakaó társaságában pedig órákig el vagyok..
A képen az aktuális olvasmány látható, nem is tudom, hanyadjára olvasom újra a sorozatot :)


5. Kedvenc dolog a télben?
Egyértelműen az advent, a karácsonyi készülődés. Szeretem a havat is, de kizárólag csak karácsonykor - december után már olyan elviselhetetlen.

6. Mi az a dolog, ami mindig nálad van télen?
Nincs olyan dolog, ami télen kerül be pluszba a táskámba, de sapka és sál nélkül nem szoktam elindulni itthonról.

7. Kedvenc karácsonyi film?
Egyértelműen a Télapu. Épp a múlt héten néztük meg, én csak a lakásban mászkálva néha-néha odapillantottam, de akkor mindig mosolyogtam. Nagyon aranyos és szép film, a gyerekektől egészen a felnőttekig, tényleg minden korosztálynak való.


8. Szeretsz síelni/ korizni?
Síelni még sajnos nem volt alkalmam, viszont évekig kijártunk a jégkorcsolya pályára. Nagyon szerettem azt a hangulatot, pláne ha havazott is közben, meg amikor bementünk a melegedőbe forró teázni vagy meleg szendvicsezni. Hiányzik is, de hát megszüntették a pályát és van helyette fedett, amiből köszönöm, de nem kérek..

9. Hogyan tudtad meg, hogy nem létezik a Télapó/Jézuska?
Érdekes, mert sosem ringattak abban a hitben, hogy a 'Jézuska' hozza karácsonykor az ajándékokat, mindig tudtam, hogy melyik kitől van. Viszont Miklós napján azt hittem, mindig a Mikulás teszi az ablakba a csomagot - persze gyanús is volt, hogy nyúl be a szúnyoghálón keresztül, míg az fel sem merült bennem, hogy a második emeleti ablakot hogy éri el :D egyébként arra már nem emlékszem, hogy derült ki, hogy mindvégig anya csempészte be az ajándékot.

10. Kedvenc téli illat?
Fahéj, fahéj, és persze a fahéj (bár ez az illat örök kedvenc). A sülő sütemények illata, gyertyák és minden, ami picit is köthető a karácsonyhoz.

11. Kedvenc karácsonyi zene?
Ha jól emlékszem, már tavaly belinkeltem ezt a zenét, de egyszerűen imádom magát a számot is, és a pasast is, nagyon jó!



You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Egyetértek a hóval kapcsolatban! :D Én is csak karácsonykor tudom elviselni... Se előtte se utána. Bár én már októberben a tavaszt várom. :D
    EZ mekkora... "gyanús is volt, hogy nyúl be a szúnyoghálón keresztül, míg az fel sem merült bennem, hogy a második emeleti ablakot hogy éri el " Ezen nagyot mosolyogtam. :D

    VálaszTörlés
  2. Jajj, dejó nálad is olvasni ezt a TAG-et. Tőlem indult, van ehhez tartozó kép is. :)
    A szúnyoghálósat én is megmosolyogtam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj, nem tudtam merről indult :) már annyi helyen lehet olvasni, ilyenkor nem szoktam linkelni. De máris pótlom a hiányosságot :3

      Törlés
  3. Carol Bells <3 a legjobb, legszebb karácsonyi zene a világon :) én hóember építős vagyok és hó mániás. remélem végre fehér Karácsony lehet az idén :)

    VálaszTörlés
  4. A jégkorit én is szeretem, és tényleg sokkal szebb, ha nem fedett a pálya :)

    VálaszTörlés