Balea Face Kétfázisú Szemfesték lemosó

by - december 08, 2013
Jó múltkor megelégeltem, hogy az amúgy kifogásolhatatlan minőségű Avon olajos 50ml-es szemfestéklemosóját viszonylag sűrűn kell újravennem a kis kiszerelés miatt, ezért új, elérhetőbb alternatíva után kellett néznem (az amúgy sem volt aktuálisan akciós, a teljes árát pedig nem vagyok hajlandó kifizetni érte). Mindig a legjobbat remélem egy-egy újabb Balea szépségápolási termék kipróbálásakor, így bátran emeltem le a polcról ezt a kétfázisú szemfesték lemosót is.


'A Balea Face kétfázisú szemfesték lemosó innovációs fejlesztés eredménye, kiválóan alkalmas a vízálló szemfesték mindennapos eltávolításához. A B5-provitamin intenzíven hidratálja a bőrt, és bársonyos érzést biztosít az érzékeny szemkörnyéken is. Tartós rúzsok eltávolítására is használható. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.'

Vízálló festéket nem használok, így ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de a sminket jól eltávolítja. A szempillaspirállal szokott csak meggyűlni a bajom, ugyanis ha nem figyelek oda, hajlamos vagyok egy minimális festéket a szempillatöveknél hagyni, ami se nem egészséges, se nem túl esztétikus látvány másnap reggel. Kis mennyiséget is elég belőle egy vattakorongra cseppenteni, viszont ne essünk abba a hibába, hogy túl keveset viszünk fel, különben a nem kellően nedves vatta csak irritálja a szemet és kiszárítja azt. Egyetlen félelmem volt vele kapcsolatban, hogy csípni fog, de szerencsére nem történt semmi baj első használatkor sem. Egyeseket zavarhat az utána lévő olajos érzés (nem kell meglepődni, az olajos szemfestéklemosók már csak ilyenek), de nekem ez sem okozott problémát, hiszen a teljes arcomat még ezután át szoktam mosni arctisztítóval.

Bevallom, vissza kellett számolnom, hogy mióta is van meg, szerencsére egy haul posztban megtaláltam, hogy még júniusban vásároltam. Szinte hihetetlen, hogy fél éve használom és körülbelül a fele fogyott el eddig. Persze nem minden nap sminkelem magam, így nem kell naponta érte nyúlnom, de hát akkor is, viszonylag rendszeres használat mellett alig fogyott belőle ennyi idő alatt. Ezt a bejegyzés megírásakor realizáltam, így még egy plusz pont jár neki :)


A termék külsejével semmi gond, a kupak kattanásig záródik, biztos nem nyílik ki magától utazás közben sem. A kupak alatt található nyílás nekem túl kicsi, de így legalább biztos, hogy használatkor sem borul ki sok belőle. Ezen a képen jól látszik, hogy habár már sokat elhasználtam, a két fázisból ugyanannyi van, hiszen mindig alapos felrázás után öntök belőle a vattakorongra. Ez nagyon fontos, használat előtt alaposan rázzuk össze, különben hamar szétválnak és megnehezíti a rutinos sminkeltávolítást. Összességében abszolút elégedett vagyok vele, a sminket szépen eltávolítja és nem okozott irritációt, az ára is - a Balea-tól megszokottan - teljesen baráti, bár pontos árra sajnos nem emlékszek. Egyszóval, megtaláltam az Avon lemosóm utódját.

Ti mit használtok sminkeltávolításra?

You May Also Like

1 megjegyzés

  1. Jól hangzik, de pont most kaptam Avonos sminkelmosót, ha elfogy lehet erre esik a választásom. :) A mostani előtt Baleés tejem volt. :)

    VálaszTörlés