Manikűrvadász 6. forduló - felhívás

by - november 25, 2013
Igaz éppen, hogy vége lett az előző fordulónak, de már jelentkezünk is a következővel, hogy az idei évbe beleférjen még egy Manikűrvadász! Bizony, jól hallottátok (pontosabban látjátok), az a megtiszteltetés ért, hogy a manikűrvadász hatodik fordulóját én szervezhetem meg. Ezt a nagyszerű kezdeményezést anno IsaBella indította útjára, aminek az első fordulójára végül valamilyen okból kifolyólag nem jelentkeztem (azóta is bánom), a második óta azonban lelkes résztvevője vagyok. Így tényleg nagyon megörültem, amikor kiderült, hogy Viki rám gondolt és nekem adta tovább a stafétát :)

IsaBellának csupán annyi volt tőlem a kérése, hogy ha lehet, a forduló 'promo képe' a saját alkotásaim közül kerüljön ki. Olyat kerestem, ami érdemes lenne erre a célra, de mégsem túl zsúfolt és nem tereli el a figyelmet a lényegről, magáról a manikűrvadászatról. Elég sokat agyaltam rajta, végül ez a teljesen egyszerű megoldás mellett döntöttem, picit tompítottam a színeken is, remélem mindenkinek megfelel (*pirul*).


Ez a nagyszerű kezdeményezés szerintem igazán jó ötlet volt, mivel egy picit jobban megismerhetjük egymást, elmélyülve a másik manikűrjei között. De hogy mi is ez pontosan és hogyan működik? A lényeg, hogy jelentkezés után egy sorrendet fogok felállítani, ami alapján megkapjátok a párotokat, akitől egy manikűrt kell kiválasztani (ez a sorban KÖVETKEZŐ bloggerina lesz), amit újraalkottok. Természetesen a saját ízlésre való variálás megengedett, a lényeg, hogy hasonlítson az eredetire. A kész manikűröket pedig egy megadott időpontban, mindenki egyszerre teszi majd közzé. Mivel a Karácsony környékéről lesz majd szó, az az ötlet is felmerült, hogy próbáljuk meg egy picit ünnepi hangulatúvá varázsolni valamilyen formában az alkotást. Nem fontos, hogy maga a manikűr hordozza ezeket a jegyeket (de  például a színválasztással is lehet trükközni), elég, ha a képen szerepel egy karácsonyra jellemző dolog. Én ezt meghagyom teljesen opcionálisnak, mindenkinek a saját döntése. Csak ha már ennyire közel vagyunk ehhez a sokak által kedvelt ünnephez.. :)

A hatodik forduló menete pedig semmiben nem különbözik az eddigiektől:

1. Jelentkezési időszak
A párok teljesen véletlenszerűen alakulnak majd, sorolás útján kerülnek ki. A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint egy e-mailt küldeni a firet@freemail.hu címre a jelentkezési szándékoddal, neveddel és blogod címével. A jelentkezésre bő két hetetek van, pontos határidő:
2013. december 11. (szerda) éjfél

2. Párok kihirdetése
A párokat másnap teszem közzé, azaz december 12-én, csütörtökön tudjátok meg, kinek a manikűrjei közül válogathattok kedvetekre!

3. Elkészült manikűrök közzététele
A művek megalkotására két és fél hét jut, így még az idei évben publikálhatjátok a Manikűrvadász 6. fordulójának manikűrjeit. A közzététel pontos időpontja:
2013. december 29. (vasárnap) 18:00 óra

Nagyon örülnék, ha minél többen jelentkeznétek, a rutinos vadászókon kívül szívesen venném az 'új tagokat'. Vadászásra fel, lányok!

You May Also Like

16 megjegyzés

  1. Úgy szeretem ezt az egészet! :) Már küldtem is a levelet! :)

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy már meg is hirdetted! :) És külön köszönöm a szép szavakat! :) Már alig várom, hogy kikerüljenek a párok is! :D Csak győzzem kivárni a napokat 11-ig! :D
    A kép pedig tökéletes választás volt! ;)

    VálaszTörlés
  3. Jujj en meg teljesen uj vagyok,mindjart irok is! :)

    VálaszTörlés
  4. Jó hamar itt a következő forduló! :)

    VálaszTörlés
  5. Tetszik a kiválasztott kép, a jelentkezést pedig már el is küldtem :-)

    VálaszTörlés
  6. De szuper! Megy is az e-mail mindjárt! : )

    VálaszTörlés
  7. Szép lett a kép :) Elküldtem a jelentkezést!

    VálaszTörlés
  8. Nagyon örülök minden egyes e-mailnek (meg persze kommentnek is) :)) akik eddig jelentkeztek, azoknak mind vissza is írtam már!

    VálaszTörlés
  9. jaaj sajnálom, hogy még az évre lett beszorítva :( ezt már nem tudom bevállalni, pedig úgy szeretem, na nem baj, majd a hetediknél visszatérek! ; )
    jó vadászatot nektek!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy így alakult, bár még van egy heted meggondolni magad ;)

      Törlés
  10. Hát jóó. megpróbálkozom én is,mint újonc :)

    VálaszTörlés