6 Week Fashion/Beauty Photo Challenge #4 week

by - augusztus 25, 2013
16) Warm-weather favourite(s) — Meleg-időjárás kedvencei
Nyáron, ha sminkelek, akkor is minimálisan, a színezett hidratálónál nem bírnék többet elviselni a bőrömön, így júliusban nagy barátságot kötöttem a Balea színezett hidratáló krémjével. A fellépéseink a legnagyobb melegben történtek, így le a kalappal az Avon Color Trend púderemmel, amivel egyáltalán nem fényesedett át a homlokom se - még a Virágkarneváli több órás napsütést és izzadást is hősiesen kiállta! A parfümök helyett ilyenkor inkább a testpermeteket preferálom, bár idén nem szereztem be új illatot, ezzel a kettővel teljesen el voltam a nagy melegben.


17) A style/product that screams 'YOU' — Egy stílus/termék, ami TE vagy
Ide szerintem a ruhatáramból elég sok minden beillene, de végül a farmerdzsekim mellett döntöttem. Idén tavasszal szinte le sem lehetett rólam robbantani és úgy érzem, ez ősszel se lesz másképp. Szinte bármivel fel lehet venni és hihetetlenül jól érzem benne magam, az egyik kedvenc ruhadarabom és nagyon magaménak érzem.


18) Outfit of the day — Napi 'outfit'
Ez egy picit vicces, ugyanis az egész augusztusomat a próbákkal töltöttem (reggel és este is, bár most már, a Virágkarnevál után csak délutánonként van, mivel utazunk el Olaszországba). Így nem csoda, hogy augusztusban alig volt rajtam valami normális ruha, állandóan csak edzőcuccban jártam, mivel még az esti találkák előtt sem volt időm sokszor hazamenni.


19) Current obsession — Aktuális megszállottság
Az idei nyár kedvence nálam egy igazán finom bogyós gyümölcs, ami nem más, mint a fekete áfonya, és ez akár már megszállottságnak is nevezhető. Tavaly kóstoltam először, de akkor nem volt finom a termés és nem voltam tőle elájulva. Idén viszont sikerült elsőre nagyon finomat kifognunk és azóta nagy a szerelem - omnomnom..


20) Pink! — Rózsaszín
Ezen igazán sokat gondolkoztam, mivel már a fotós kihívásban és nemrég egy manikűrben is szerepelt a Moyra neon pink lakk, ami abszolút ehhez a témához illene. De nem akartam ismételni, ezért esett a választásom egy plüssporhoz hasonló körömdíszítő csillámra. A képen nagyon erős neonos, élőben azért ennél picit lágyabb és rózsaszínesebb.

You May Also Like

4 megjegyzés

  1. Megkívántam a fekete áfonyát! :(
    Engem leginkább az érdekelne, hogy az Avon Color Trend púder tükrös-e és hogy adnak hozzá valami szivacsot? Nagyon felkeltetted az érdeklődésemet iránta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tükör sajnos nincs hozzá (az új csomagolásnak ráadásul azt hiszem átlátszó a teteje), de adnak hozzá egy puffnit (kerek szivacsot). Amúgy tervezek a púderrel egy teljes tesztes bejegyzést a közeljövőben :)

      Törlés
  2. Felkeltette az érdeklődésem a Balea színezett, biztos nem járok elégé nyitott szemmel de én még nem láttam ilyet a polcokon. Legközelebb jobban megnézem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Általában én is KrémMánián lelek rá az ilyenekre :) Konkrétan parabén és szilikonmentes színezett hidratálót/BB krémet kerestem és hát hol máshol, mint a Balea termékek között találtam rá :3

      Törlés