Zsákmányolás - vegyes

by - január 11, 2013
Általában a szezonális leárazásokat messziről elkerülöm, ugyanis nem sok jó tapasztalatom van róluk, a hosszú nézelődés után mindig üres kézzel térek haza. Ez valahogy nem nekem való. Persze mindig meghazudtolom magam, idén is megpróbálkoztam vele.. eredménytelenül. Az újabb kudarc azonban nem tántorított el attól, hogy szükségem van egy új csizmára.

Téli cipőt konkrét elképzelés nélkül kerestem (na jó, valami bakancsszerű, fűzős volt az alapkoncepció, persze ez nem jött össze), a lényeg csak az volt, hogy ne egy vacak, beázós csizmát vegyek, abból már köszönöm, van elég, és lehetőleg jó vastag legyen. Két Deichmannban is voltunk, de már eléggé le voltak fosztva, csoda, hogy valami megtetszett, amiből még a méretemben is volt. Végül kettő között nagyon sokat vacilláltam, de azzal győztem meg magam, hogy ez bőr, ráadásul olcsóbb is, mivel utolsó előtti darab volt. Sajnos nem olyan vastag, mint szerettem volna, ráadásul hasított bőr, de eddig jól teljesített.


A Takko-ban mostanában csalódtam, most is inkább csak amolyan 'ne kint várakozzunk a hidegben' okkal mentünk be. Ez a felső viszont már a múltkor is megtetszett, de akkor egy másik üzletükben néztem és nem volt a méretemben, pedig akkor még kedvezményes kuponom is lett volna. Egy egyszerű burgundi kötött hosszú ujjú felsőről van szó, semmi extra, de valamiért nagyon megfogott.


Olyan ígéretesnek tűntek a téli limitált kiadásos essence kézkrémek, azt hittem, alig tudok majd választani közülük. Alig vártam, hogy végre megszaglászhassam őket, de mikor végre a kezem ügyébe akadtak, hiába szagolgattam percekig a mézeskalácsosat és karamellásat, elég mű illatuk (szaguk) volt, nagyon nem tetszettek. Végül az utolsó darab almás-fahéjas puncs illatú hazajött velem, ennek még egész kellemes, abszolút nyers alma illata van.


Még decemberben is vettem egy-két apróságot, amiket nem mutattam eddig. A Dove deom vészesen fogyóban volt, de helyette most más alternatívát kerestem a Balea dezodorok között. Még nem használtam golyós deot, alapjáraton nem kedvelem őket, de ez valamiért megfogott és épp 299ft volt. A Balea Nature éjszakai arckrém pedig már tervben volt, valamiért szeretem húzni-halasztani a dolgokat, de az arcom szörnyen kiszáradt, így nem várattam tovább és megvettem. Róluk később lesz tesztes bejegyzés is.


Még egy nadrágot is sikerült teljesen véletlenül találnom, szerencsém volt vele. Államvizsga után a városban (nem is vásárolni mentem, csak sétáltunk) a kirakatban szúrtam ki, bementem, felpróbáltam és már jött is velem haza. Előtte már 4 hónapja kerestem tudatosan nadrágot, addig sikertelenül. A boltban a hülye fények miatt bordósabbnak tűnt, itthon már inkább pirosasnak látszik, de így is tetszik (ezt persze képtelen voltam normálisan lefényképezni).

Ti sikerrel szoktatok járni a leárazásokon?

You May Also Like

8 megjegyzés

  1. Jó kis cipőt választottál! Az essence kézkrémen én is gondolkodom, de még nem jutottam el, hogy megszaglásszam őket! Amúgy ugyanilyen Balea deót használok, csak az alumíniummentes változatát! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a stiftes? Mert én azt láttam, hogy alumíniummentes (már csak itthon, a krémmánián), úgyhogy valószínűleg ő a következő áldozat :)

      Törlés
    2. Nem, ugyanilyen golyós, mint a tied, csak alumíniummentes! :D

      Törlés
    3. Nekem nem jókl az alumínium mentesek, egyszer próbálkoztam vele. Aztán rá kellett döbbennem, hogy nem használ nekem a nem káros, szóval inkább akkor legyen káros, de ne legyek büdi :)

      Törlés
    4. Én pedig jelenleg úgy vagyok vele, hogy úgyis mindentől ugyanúgy izzadok, akkor minek vigyek be még káros anyagot is :)

      Törlés
  2. Nekem tetsuik ez a csizma, én is akartam telitalpút, de aztán meggondoltam magam, amilyen ügyes vagyok, tuti megcsúsztam volna benne ezekben a fagyokban :D

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó színe van a felsőnek, és az essence krém is jónak tűnik! :)

    VálaszTörlés
  4. A cipő szuperjól néz ki *.* nagyon kivi vagyok már élőben az essence kézkrémekre...

    VálaszTörlés