Wish for beauty
Beauty & lifestyle blog

 

1/26/2013

..and that's who I am #1

Szerintem nem túl sok mindent árultam el eddig magamról, így a bloggerek körében most igen népszerű tumblr oldalról én is összegyűjtöttem párat, ami igaz rám - csak hogy egy kicsit jobban megismerjetek. Nem szeretném, ha töltelékposztnak tűnne, remélem pár látogató/követő számára azért érdekes az ilyen jellegű bejegyzés is, ugyanis nem ez lesz az utolsó :)
Szeretem az őszt: imádom azt a tipikus őszi hangulatot (még talán az általános iskolás iskolakezdés érzése is bennem van). A lehullott barna levelekre ráeső utolsó napsugarak, az az illat, amit ilyenkor áraszt a természet, és az egész úgy összességében, fantasztikus a természet ilyenkor.

Könyvmoly vagyok: ha egy hétig nem olvasok semmilyen könyvet, már rosszul tudom érezni magam (persze kivétel ez alól a tananyag). Imádok órákat egy jó könyv társaságában tölteni. Ráadásul nincs is jobb egy új könyv illatánál!

Szeretem a gyertyákat: bár már nem olyan mániákusan, mint régen, de most is oda vagyok a különböző alakú, méretű és színű gyertyákért, amik főleg az illatukkal tudnak lenyűgözni.

Kaliforniáról álmodom: ezen nincs mit magyarázni, egyszerűen vonz az a hely, az az életstílus.

Szeretem a teát: legyen filteres, vagy szálas, fekete (általában gyümölcsös) vagy zöld, napi két litert minimum megiszok, főleg ősszel és télen.

Szeretek korán kelni: még ha nem is jön össze mindig, jobb szeretek korán kelni, különben úgy érzem, eltelt a fél napom az alvással és nem jut időm semmire.

Mindig megtartom a titkokat: egyik jó tulajdonságom, hogy tényleg bárki elmondhat nekem bármit, nem adom tovább senkinek - különben már nem is titok a titok.

Szeretem a matekot: ez sokaknak furcsa lehet, de általános iskolában már nagyon megszerettem a matekot, ezért is mentem gimnáziumban matematika szakra. Szerencsére így az egyetemen is minden gond nélkül ment ez a tantárgy :)

Megpróbálok jobb ember lenni: ez nagyon is igaz rám, ugyanis mindig megpróbálok egy kicsit jobb ember lenni, apróságokon változtatni.

Szeretem a követőim: ez nem kérdés, köszönöm, hogy vagytok nekem ❤

Szeretem a forrócsokit: pláne, ha én csinálom - tejszínhabbal és fahéjjal a tetején. De régen volt egy nagyon jó kis hely, ahova ha beültünk télen, mindig fehér forrócsokiztunk.

Hiányzik a nyár: nem feltétlen konkrétan a tavalyi, hanem úgy az összes. Alig várom, hogy megint jó idő legyen és ki tudjak ülni napozni és olvasni, vagy akár tanulni - annak is megvan a maga hangulata. Hogy menjek nyaralni, készüljünk a virágkarneválra (a napi kétszeri próbák, imádom), meg tényleg mindent, ami a nyárral hozható kapcsolatba.

Úgy érzem, senki nem hallgat meg: bár ez nem állandó, de nagyon sokszor úgy érzem, nem figyelnek rám vagy nem hallgatnak meg.

Örökké gyerek maradok: eléggé infantilis tudok lenni (bár adott helyzetekben pedig elég komoly) és egyszerűen nem akarok felnőni. Szeretem azokat a dolgokat, amik gyerekkoromban voltak, a mai napig szívesen megnézek egy-egy mesét és tegnap épp kifestőztem is, tavaly kaptam karácsonyra páromtól egy Disney hercegnős kifestőt :)

Szeretek sütni: sósat és édeset egyaránt. Jó érzés, amikor nagyon jóra sikerül egy adag sütemény és szinte azonnal elfogy. Tanulás közben például állandóan csak sütnék, nagyon ki tud kapcsolni.

8 megjegyzés:

 1. Nekem tetszett. Jó a magyarázat is hozzá :)

  VálaszTörlés
 2. Ezek szinte mind igazak rám is. =) Kivéve a korán kelés... Én imádok aludni. :D

  VálaszTörlés
 3. Nekem is nagyon tetszett! Sok van közte, ami rám is igaz! Régen én is szerettem korán kelni, de most már legyőz a lustaság! :D Te mivel veszed rá magad? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát hétköznap, ha 8-ra megyek, akkor ugye ébresztő (telefon). De amúgy már valahogy beálltam erre a normális, időben lefekvés és felkelés dologra :)

   Törlés
 4. Én is szeretek korán kelni,mondjuk muszáj is,fél 5kor mindennap már fent kukorékolok,még hétvégén is,nagyon beállt már a szervezetem erre az időre,akármennyire is fáradt vagyok,fél 5kor automatikusan pattan ki a szemem,már ébresztőórát sem kell használnom:D

  VálaszTörlés
 5. Ezeket a képeket nem is láttam, amikor én keresgéltem :) Sok van, ami igaz rám is, kivéve a matekot és a korán kelést..:P

  VálaszTörlés
 6. Nekem nagyon tetszett, és várom a továbbiakat! :-)

  VálaszTörlés
 7. Aranyos ez a kifestős-dolog :)

  VálaszTörlés