Nail of the day - Goodbye 2012

by - január 01, 2013

'Egy pillanatra megpihen az órarugó, míg a himnusz szól, vigyázban áll a két mutató. Majd a nagyobbik egy picit előredőlve, átlép az új esztendőbe. Onnan visszaszól a kicsinek: Boldog Új Évet Mindenkinek!'

Remélem mindenkinek jól telt az év utolsó napja és estéje, jól szórakoztatok, mostanra pedig mindenki kipihente magát :) Én pár ismerőssel köszöntöttem az új évet, s bár nem vagyok oda ezért a feleslegesen nagy felhajtásért, a körmeimmel kicsit rákészültem erre a hangulatra. Ezt a manikűrt akár egy elegánsabb partira is el tudnám képzelni az ezüst-fekete színpárosítás és a csillámok miatt.



A fekete alapra szivaccsal vittem fel a köröm kétharmadáig a grafitos, majd a csillámos fedőlakkot. Száradás után a körmök végét átlátszó lakkal lekentem és egy kis ezüst csillámport szórtam rá, amiben apróbb és nagyobb szemű csillámok is vannak - ilyenkor szinte kötelező a nagy mennyiségű csillám és csillogás. Végül még jött rá egy átlátszó fedőréteg, hogy egységesebb legyen a felület (a képeken még fedőlakk nélkül láthatjátok). Nagyon nehéz volt úgy fényképezni ezt a manikűrt, hogy visszaadja a valódi szépségét, ráadásul a tegnapi nagy rohanásban alig volt időm normális képet készíteni.

Ti milyen szilveszteri körmökkel búcsúztattátok az óévet?

You May Also Like

6 megjegyzés