Lovely Crystal Strength 183

by - január 27, 2013

Úgy gondoltam, a Lovely nyereménylakkok közül a 183-as számot viselő árnyalattal kezdem a tesztelést. Eleinte eléggé bajban voltam a színével, nehéz volt behatárolni. Mikor megérkezett, először azt hittem, egy bordós árnyalatról lesz szó, de legalább valamilyen bogyószínről. Két rétegben viszont a körmökön egyértelműen lila, méghozzá gyönyörű ezüst mikrocsillámokkal teli.


Az üveggel és az ecsettel semmi probléma, nem nehéz dolgozni vele. A lakk inkább folyósabb állagú, de már két vékonyabb rétegben gyönyörűen és tökéletesen fed. Száradási ideje átlagos, nem szupergyors, a két rétegnek kb. 25 perc kell. Tartósságával is teljesen meg vagyok elégedve: a harmadik napon a körömvégek minimális megkopnak, de négy napig simán hordható (pedig volt ám mosogatás, hajmosás és még a gofrisütőről is vakartam az odaégett tésztát). Szerencsére nem lepattogzik, hanem egyenletesen kopik. Nagyon tetszik ez az árnyalat, úgyhogy nagyon örülök, hogy hozzájuthattam ehhez a körömlakkhoz.



Közvetlen napsütésben:



Engem egy kicsit a nemrég bemutatott essence fedőlakkra emlékeztetett lila alaplakkal, úgyhogy gyorsan elő is kaptam őket, összehasonlításképp. Egymás mellett viszont már jól látszik a különbség.

Vipera + essence fedőlakk | Lovely Crystal Strength 183

You May Also Like

7 megjegyzés

  1. Az üvegben nem annyira tetszett... De a körmeiden... *.* Nagyon szép színe van. =)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nem egy könnyen behatárolható szín, de mesés :P

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép szín, de én már egyenesen ódzkodom a csillámos lakkoktól, a lehetetlen lemosásuk miatt...kár, mert olyna szépek :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Épp most mostam le és szerencsére semmivel nem volt nehezebb, mint egy sima, csillámmentes lakk lemosása :)

      Törlés