Elhasználtam, elfogytak #5

by - január 31, 2013

Taft Hajlakk: Hajlakkot csak fellépésekre használok, ahol ugyebár szükséges a betonkemény haj, ami nem esik szét könnyen - tökéletesen megfelel a célnak. Plusz pont, hogy kifésüléskor nem lesz fehér a haj, ami elég taszító látvány tud lenni, ha nincs lehetőségünk azonnal hajat mosni.

Alterra Sensitive Ajakbalzsam (teszt): Ez már a második ilyen ajakápolóm volt és azóta beszereztem még egy csomaggal (egy csomagban két darab van), de kezd valami nem tetszeni benne. Mintha már nem olyan lenne, mint régen, mikor először megvettem. Szerencsére még puhítja az ajkakat, a kirepedezett szájjal is megbirkózik, de ha ez a kettő is elfogy, nem valószínű, hogy még egyszer újravásárolnám.

Essence Winter Edition Little Bakery Kézkrém: Ez még tavalyról maradt meg, nem akartam, hogy elfogyjanak ezek a finom illatú kis krémek. Viszont most alig bírtam elhasználni, a finom epres Milka illat mellett megjelent valami furcsa szag és már hidratálni se igazán hidratált. Alig vártam, hogy elfogyjon. De a csomagolástól kicsit szomorúan fogok megválni, annyira édes.


Miss Sporty 370 körömlakk: Mikor elővettem, hogy használjam, akkor tűnt fel, hogy teljesen besűrűsödött, szinte egyáltalán nem akart megmozdulni a lakk, hiába forgattam az üveget. Szerencsére már nem volt benne sok, egy időben szinte csak ezt használtam. Imádtam a színét, gyorsan száradt és a tartósságával is nagyon elégedett voltam.

Isana Körömlakklemosó: Már egyszer elhasználtam egy ilyen körömlakklemosót, változatlanul meg vagyok vele elégedve. Ismételten újravettem, de most már a nagyobb, 250ml-es kiszerelést.

Avon Naturals Gránátalma Arcradír: Átlag heti egy-két alkalommal használok arcradírt és így is kitartott egy évig ez az egy tubus. Kicsit szárítja a bőrt, ezért használata után érdemes hidratálni, de megfelelően végzi a dolgát, ár-érték arányban nekem tökéletes, még a múltkor, akciósan újravásároltam.

Avon Naturals Eper és fehér csokoládé tusfürdő (teszt): Nagyon kellemes az illata, de ennél több pozitívumot nem tudnék mondani. Amikor már kevés tusfürdő volt a flakonban, nehezebb volt kinyomni belőle, ugyanis elég merev a flakon, de pont emiatt utazáshoz tökéletes volt.

Balea Professional Sampon (teszt): Ezt a barna hajra való sampont nagyon megszerettem, ugyanis tipikusan olyan hajam van, hogy a hajtövem hamar zsírosodik, a hajvégeim pedig nagyon szárazak. Ez a Balea sampon viszont mivel nem konkrétan egyik vagy másik problémára nyújt megoldást, tökéletes választásnak bizonyult.

Nektek mit sikerült az utóbbi időben elhasználnotok?

You May Also Like

9 megjegyzés

  1. A kézkrém, az arcradír, és a tusfürdő nekem is meg van...:D
    A tusfürdőt mondjuk nem rég vettem meg...bár nagyon sokan mondtak rosszakat róla, nem a minősége miatt, hanem az illata miatt vettem...nagyon olcsón, hülye lettem volna kihagyni...:D
    Az arcradír szintén most jött, bár őt csak kényszerből vettem, valószínű többször nem veszek...(a jól megszokotthoz fogok visszatérni).
    A kézkrémem meg még majdnem tele van...Két kézkrémet használok egyszerre, és mivel a másikban már nagyon kevés van (és két éves xD) inkább arra összpontosítok, és addig ezt szüneteltetem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is két ilyen sütis kézkrémem volt (a másik a vaníliás-almás, abból is jó sok van még) és úgy voltam vele, hogy amit nemrég vettem almás-fahéjas kézkrémet csak akkor kezdhetem el használni, ha a tavalyiak közül legalább egy elfogyott :)

      Törlés
    2. Én is így vagyok vele...:D
      Tavaly is így akartam, de annyira megszerettem az illatát az újnak is, hogy nem bírtam ki, hogy ne kezdjem meg...:D

      Törlés
  2. A tusfürdő nekem már túl édes, ezért nem neveztem be rá, nagy kedvenc volt viszont nálam a Balea szőke hajra való samponja és balzsama, tervezem is újravásárolni. A körömlakkot sajnálom, de én mentettem már meg ilyet hígítóval és narancsfa pálcával való átkeveréssel. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A héten vettem körömlakkhígítót, de ez annyira menthetetlennek tűnt, hogy meg se próbáltam hígítani :/

      Törlés
  3. Ugyan ilyen tubusos balea sampont vettem, csak festett hajra valót, de beleválasztottam, mert nagyon nem jó. :(( Krémmánián is eléggé lehúzták, és sajna nekem is ugyan az a véleményem. :/ Sosem dobtam még ki sampont, de ez lehet kukában landol majd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy nem jött be :( sampont én se bírnék elhasználni, ha nem válna be.

      Törlés
    2. viszont az alverde sampon ami elsőre nem tetszett az nagyon jó lett végül, azt akartam újravenni, de megláttam a baleat olcsóbban, és gondoltam kipróbálom, mert egy másik baleat szerettem... utána kellett volna nézni mielőtt megveszem. :/

      Törlés
  4. A gránátalmás arcradír nekem is megvan és szerintem is jó kis termék :) A hajam nekem is felül zsíros, alul száraz, úgyhogy szerintem kipróbálom, hátha nálam is működik :)

    VálaszTörlés