Balea Professional Balzsam Barna Hajra

by - január 04, 2013

Talán 2 hónapja használom ezt a balzsamot, mégis már a 2012-es kedvencek között is szerepelt, így épp ideje írnom róla egy bejegyzést. Mivel a sampon bevált, gondoltam kipróbálom a hozzá való balzsamot is. Ez a termék szintén szilikonmentes és természetes vagy festett barna hajra ajánlott. Hennakivonatot és E-vitamint tartalmaz.

A csomagolás a megszokott Balea hajtermékeinek tubusa, a kiszerelés 200ml-es. A kupak jól zár, a nyílásából megfelelő mennyiségű balzsamot lehet kinyomni, nem kell erőlködni, de nem is ömlik ki belőle egyszerre sok. Az állaga sűrűbb, nehéz eloszlatni a hajon. Ezért sokkal több kell belőle, mint amit én eddig megszoktam egy balzsamtól, így gyorsabban fogy, de még mindig rengeteg van a tubusban. Az illata hasonlít a samponéhoz, de ez intenzívebb, napokig érződik, akkor pedig már inkább kellemetlenebb, mint jó illatú (szerintem nem büdös, de valakinek ez zavaró lehet). Balzsamhoz képest viszonylag sokáig, 5-10 percig minimum hagyjuk hatni.

'Az ápoló formula henna kivonatot és színes pigmenteket tartalmaz, így a barna árnyalatok sugárzóbbak és intenzívebbek. A benne levő UV szűrő védi a hajat a fakulástól, és a káros sugaraktól. Óvatosan kisimítja a haj felszínét az optimális fényvisszaverődés érdekében.'
Frissen vágott, egészséges hajnak tökéletes ápolást nyújt. Eleinte nagyon finom puha lett tőle a hajam, ezért is szerettem meg annyira. Azt viszont meg kell említenem, ahogy egyre jobban szálkásodik a hajam (több, mint 3 hónapja vágattam, épp ideje megint), egyre nehezebben segít rajta, a hidratálása már nem olyan hosszú távú. De a leírásból is láthatjuk, hogy nem a szálkásodás és töredezés ellen találták ki ezt a balzsamot, hanem inkább a haj fényességét és színét védi. Nyárra tökéletes lesz ez a balzsam, amikor magas az UV sugárzás, biztos újra fogom venni.

You May Also Like

7 megjegyzés

  1. Én is gondolkoztam ezen, hogy megvegyem-e, mert nekem is barna hajam van. Érdemes akkor vagy van jobb termék is barna hajra? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából nagyon nehezen tudom eldönteni, hogy fényesebb e a hajam, de sokszor szebb barnának látom (eddig olyan seszínű barnának tartottam magam, nagyon nem tetszett a hajam színe). Talán most már elégedettebb vagyok vele, de a sampont is használom.

      Törlés
    2. Akkor igazából semmi extra? Én most kísérletezek egy samponnal, meg pakolással. :) Eddig jónak tűnik, puha és fényes tőle a hajam. :)

      Törlés
    3. Nem olyan jelentős a különbség, mintha befestettem volna a hajam, de szebb. Igazából tényleg arra leszek kíváncsi, nyáron mennyire válik be :)
      Az én következő áldozatom a Balea Professional Oil Repair Balzsam lesz :)

      Törlés
  2. Nagyon gondolkodom rajta, én mostanában a Balea barna hajra való tasakos intenzív kúrát használom, szerinted ugyanaz lehet a kettő?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az összetevőket nézegetve van köztük különbség :)

      Törlés
  3. Tervben van a barna hajra visszatérés, és egész biztató ez a balzsam. :)
    Most ami nekem nagyon bevált, az a Loreal festékhez adott balzsam, amit bárcsak meg lehetne venni külön is, mert tökéletes! Kevés elég, puha, finom illatú lesz a hajam, imádom. :)

    VálaszTörlés