Avon Super Enchant Szempillaspirál

by - január 22, 2013
Mivel nekem viszonylag hosszúak a pilláim, de elég világosak, ennek megfelelően választottam anno az Avon Super Enchant szempillaspirált, amit kifejezetten dúsításra fejlesztettek ki. Akciósan 1000ft körüli áron juthatunk hozzá.


Kiadós mennyiség (8ml), bár nem használom minden nap és tisztában vagyok vele, hogy higiéniai okok miatt 3 havonta kellene cserélni, már elég régóta megvan. A szavatosságát elvileg 6 hónapig őrzi meg, még nem száradt be és nem is érzem, hogy bármi baja lenne, így nyugodt szívvel használom.


A csomagolásban semmi különös nincs, a felirat szerencsére nem kopott le (egy régi Avonos spirálomnak lekopott a felirata és nem tudtam később, hogy pontosan melyik volt az), viszont könnyen karcolódik. Abszolút kézre áll, nem vastag, a kupak jól rátekerhető. A kefe homokóra alakú, ami megfelelő mennyiségű festéket vesz fel egyszerre, két réteg bőven elég belőle. Én úgy használom, hogy a szempillatövekhez kenek egy keveset és egy régi, megtisztított szempillaspirál kefével eloszlatom a festéket, különben nekem túl erős lenne hétköznapra és így nem is ragadnak össze a szempilláim. De amúgy sem csomósodik és egyáltalán nem kelt mű hatást.

Sajnos nem elég élesek a képek, ugyanis egyik esti fellépésem előtt csináltam, nem is saját fényképezőgéppel..

Tartóssága kiváló, gyorsan szárad, erős dörzsölésre is csak minimálisan maszatolódik. Alapjáraton egy egész napot kibír anélkül, hogy elmászna. Ha kopik is, minimálisan, nem láthatóan teszi. Nagyon szeretem és valószínűleg újra is fogom vásárolni, ugyanis minőségre és tartósságra is teljes mértékben elégedett vagyok vele és ami számomra talán a legfontosabb, nem csinál 'pókláb pillákat'.

Ti milyen szempillaspirált használtok jelenleg?

You May Also Like

15 megjegyzés

  1. énis ezt használom, szeretem csak nekem túl erős a hatása, vastag réteget csinál a pillákra, jó spirál ilyen "vadabb" napokra , de hétköznapinak én valami könnyűt fogok venni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pont ezért használom úgy hétköznapokra, hogy egy kevés festék a szempillatövekbe és egy másik spirálkefével eloszlatom :)

      Törlés
  2. Nekem is megvan ez a spirál nagyon szeretem ez a kedvenc spirálom. :)
    Már kb. 1 éve megvan és én sem vettem észre semmi változást.
    Szerintem ez az egyik legjobb spirálja az Avonnak. :)
    Rendkívül elégedett vagyok vele minden szempontból és itt kiemelném,hogy ez a spirál tényleg dúsít és azt kapjuk amit a termék ígér és ez nagyon fontos szerintem! :)
    Az tényleg szuper,hogy nem csinál pókláb pillákat- azt én sem szeretem.

    A Super Drama spirálját próbáltad már az Avonnak??
    Az is jó,de nem olyan nagy cucc,mint amennyire reklámozták. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem próbáltam, nem vagyok (legalábbis eddig nem voltam) egy nagy szempillaspirál fogyasztó :)

      Törlés
    2. Értem. :)
      Nyugi én sem vagyok nagy szempillaspirál fogyasztó összesen 2 db van használatban ez és egy NYC. :)
      Szerintem ennyi bőven elég,mert elég sokáig kitartanak még mindennapos használat mellett is.
      A Super Drama-t csak onnan ismerem,hogy Anyu avon tanácsadónő és kipróbálásra megrendeltük. :)

      Egyébként a régi szempillaspirál keféje tényleg jó erre a célra is. :)
      (szemöldökigazításhoz is jó)
      Azt nem is tudtam,hogy 3 havonta kellene cserélni higiéniai okok miatt- persze érthető,de nem hiszem,hogy 3 hónap után bármi baja lenne.
      Egyszer előfordult,hogy fura szaga volt a spirálnak + kiderült,hogy be is száradt rendszeres használat mellett ment is a kukába csak a keféjét hagytam meg.

      Törlés
    3. Milyen szemhéjfestéket használtál itt,mert nagyon szép?? :)

      Törlés
    4. Köszönöm :)
      A Lovely 3as szemhéjpúdert nagy mennyiségben (http://wish-for-beauty.blogspot.hu/2012/10/lovely-szemhejpuder.html), plusz egy kis ezüst csillám.

      Törlés
    5. Köszi szépen! :)
      Nagyon illik a szemed színéhez! :)

      Törlés
  3. Jól néz ki, bár nekem az ilyen keféjű darabok nem tetszenek, nem tudom miért. :D
    De van két avonos spirálom, lényegében ugyan az a kettő, csak az egyik karácsonyi kiadás, de nagyon szeretem őket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Verus egyszer érdemes kipróbálnod nem zavaró ám a kefének a formája. :)

      Törlés
  4. Nekem is van egy Avonos spirálom, de nem igazán jött be, lehethigy ez jobb annál :) Én a Miss Sporty vagy az Oriflame spiráljait szeretem a legjobban :)

    VálaszTörlés
  5. Tényleg szép pillákat csinál! Én is sokszor áthúzóm még a pilláimat egy tiszta spirállal, hogy ne tapadjanak annyira össze! :) Nekem most egy L'Oréal a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól néz ki ez a spirál a szempillán. Én is pont ezeket szeretem ami nem olyan vastagon van a szemen.Én is mindig lehúzom a felesleges festéket egy tiszta spirállal.Viszont a szemhéjfestéked is csuda jó!:))

    VálaszTörlés