Apró örömök

by - január 29, 2013

Az elmúlt időszakban viszonylag szerencsém volt, ugyanis több drogériás márka és blog nyereményjátékának szerencsés nyerteseként kerültem ki. Így sikerült az utóbbi 2 hónapban 12 körömlakkot nyernem :) Pár hete érkezett meg az Ingrid által küldött csomag, ma pedig az utolsót, Elíz nyereményét vehettem át.

Az egyik nyereménylakk a Lovely Moulin Rouge trendkiadás Nr. 20-as darabja, a nagy piros glitteres fedőlakk. Már vannak is vele kapcsolatban ötleteim! A csomag tartalmazott még egy három darabos piros karkötőszettet, amin apró ezüst szívek vannak, nagyon édes. Külön köszönet a levélért :)


A másik lakk, ami ma került hozzám, a New York Color Mother of Pearl St. (210) árnyalata. Nagyon szépséges gyöngyházfényű rózsaszínnek tűnik az üvegben, kíváncsi leszek, hogy teljesít a körmökön. Ráadásul ez az első NYC körömlakkom is egyben, így még jobban hajt a kíváncsiság.


Nagyon szépen köszönöm még egyszer, hogy hozzám kerülhettek ezek a szépségek. Remélem egyszer utolérem magam és sikerül behoznom a lakkok tesztelésében lévő lemaradásomat.

Nektek megvan a két lakk közül valamelyik?

You May Also Like

9 megjegyzés

  1. Azta, 12-t? Ez nem semmi, most kellene lottóznod! :D Minden nagyon tetszik egyébként, főleg azok a karperecek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Plusz még egyet októberben is :) Itthon már alig akarják elhinni, de többen is javasolták ezek után a lottózást :D

      Törlés
  2. Azt a NYCot elsőnek plííííííííz, olyan csini, és imádom a nyc lakkokat. :$ :) Gratu!

    VálaszTörlés
  3. Én is gratulálok a nyereményekhez :) A M.R. lakkot én is nyertem, és nagyon szeretem, az nyc lakkot pedig megvettem, de nem az én színem, így már holnap úton lesz az új tulajdonosa felé :) :)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok, szerencsés vagy :D

    VálaszTörlés