Nail of the Day

by - november 08, 2012
Előre leszögezném, hogy most nem a festésen, hanem magán a körmöm alakján van a hangsúly. Amint lereszeltem a bal kezemen a körmöm éreztem, hogy valami nincs rendjén. A hideg időt a körmeim is megérzik és egy kicsit megpuhultak, így nem volt könnyen formázható. Úgyhogy eldöntöttem: épp itt az ideje egy vágásnak. Szerintem mióta elkezdtem a blogot, azóta nem is volt levágva a körmöm, mindig csak reszeltem, nagyon furcsa most ilyen picinek és gömbölydednek látni őket :) Gondoltam nektek is megmutatom, milyen az aktuális helyzet.


Igazából nem bánom, mert elég gyorsan megnő a körmöm, 1-2 hét alatt már újra normális alakúra lehet reszelni. A fagyos hideg közeledtével, a kesztyűs időszakban amúgy is lehet érdemesebb lesz inkább vágni, a szögletes köröm könnyen kilyukaszthatja a kesztyű végét.

Magáról a manikűrről csak annyit, nem hittem volna, hogy idén még előveszem ezt a lakkot, de elegem lett a sötétből. Ez még félhomályban is rikít és ránézve egyből felpezsdülök, nagyon élénkíti a kedvemet is.

You May Also Like

9 megjegyzés

  1. Jómaga jobban kedvelem a rövidebb körmöket, nem is nagyon szokott hosszabb lenni mostanában. Most egy projekt miatt növesztem, de utána megint visszavágom. Valahogy úgy érzem, az jobban áll nekem.

    VálaszTörlés
  2. én teljesen hozzá vagyok már szokva a hosszú körmökhöz. röviden már el sem tudom képzelni. :S:D
    egyébként nagyon nagyon tetszik a manikűröd. :)))

    VálaszTörlés
  3. Nekem eleve nincs időm reszelgetni, így én mindig vágok belőle. Gyorsan nő a körmöm, és én eleve röviden szeretem hordani, azzal nincs az a veszély, hogy beszakadna (nem szakad be, ha reszelgetni az ember, de az nálam esélytelen!)
    Jó lett a manikűröd :)

    VálaszTörlés
  4. Nekem így sokkal jobban tetszik az alakja, én is így hordom. :) A színe nekem kicsit rikító, de tény, hogy feldobja az ember hangulatát. :D

    VálaszTörlés
  5. Írtam blog ajánlót, amit már korábban ígértem. Ugyan azóta lett egy pár plusz olvasód, de mindenképp szerettem volna. :) Itt tudod megnézni a bejegyzést: http://hajnalweb.blogspot.hu/2012/11/blog-ajanlo-31-kedvenc.html

    VálaszTörlés
  6. Cukorka körmök :) imádom :)

    http://chic-from-thrift.blogspot.hu

    VálaszTörlés
  7. Nekem tetszik a formája a körmödnek :) és a festés is szuper lett!

    VálaszTörlés
  8. Köszi mindenkinek :) Nem hittem volna, hogy ennyien rövid-köröm pártiak vagytok :)

    VálaszTörlés