Joy vásárlási láz

by - november 11, 2012
Péntek reggel még be kellett ugranom a könyvtárba, ami nem sok időt vett igénybe, így egész korán sikerült eljutnom a bevásárlóközpontba és szerencsére nem a tömegnyomor fogadott, még csak szállingóztak az emberek. Néhány boltban felmértem a kínálatot, de hamar ráuntam, ugyanis semmi érdemlegeset nem láttam. Konkrét célom a (lehetőleg burgundi) hosszúnadrág volt, de sehol nem találtam az igazit. Amit pedig felpróbáltam, abszolút nem passzolt, most valahogy nincs szerencsém nadrágok terén. A DM facebook oldaláról egy végösszegi -10%-os kupont lehetett kinyomtatni (a Joy napoktól függetlenül), természetesen éltem ezzel a lehetőséggel, így gyorsan beugrottam még a DM-be a legalapvetőbb szükségletekért: a fogyóban lévő samponomat pótoltam, valamint beszereztem a hőn áhított Alverde testvajat.


Este még elmentünk máshol is körbenézni, ekkor leltem rá a C&A-ban erre a vékony barna övre. A Müller volt a fő célom, ide egy szép kis listával is készültem. Csalódottan kellett kijönnöm, ugyanis a drogériás részlegen csak a megjelölt termékekre vonatkozott a 20%-os kedvezmény, ami még nem is lett volna baj, mert ez szerepelt a kuponon, de nem volt közöttük az, amiket én összeírtam. Így kicsit dühösen és üres kézzel távoztam, már csak azért sem vettem meg semmit. Végül még ma este elmentünk a Libribe, ha már ruhát nem, legalább könyvet vegyek. A kiszemelt könyv természetesen nem volt, ehelyett hoztam haza ezt a különleges borítójú John Burnham Schwartz regényt (Haruko hercegnő). Igazából ez elég spontán döntés volt, nem ismerem az írót és a könyvről se hallottam még, de néha ilyen is kell.

Összességében nem mondanám nagyon hasznosnak a mostani kuponozást, nem igazán tudtam kihasználni, de legalább felesleges holmi se jött velem haza és nem költöttem el egy rahedli pénzt. Nektek mi a tapasztalatotok ezekről a kuponos lehetőségekről?

You May Also Like

6 megjegyzés

  1. Nekem sikerült egy MissQ ruhát,arclemosót és szemhéjpúdert vennem.
    Jó dolog ez a kuponos akció, de sajnos vidéken viszonylag kevés helyen lehet igénybe venni.
    Ráadásul most is úgy jártam, hogy a C&A-ban pont ezeken a napokon nem találok nekem tetsző ruhákat, előtte-utána ott vannak a polcokon (mintha ekkor eldugnák őket, bár remélem nem így van)

    VálaszTörlés
  2. Nekem éppen fellátogatott a barátnőm Pestre, így a nyakunkba vettük az Árkádot és sikerült is pár szépséggel hazatérnünk. A Müllerben nekem most kivételesen jól jött a papír részlegre vonatkozó 20% kedvezmény, mert így olcsóbban tudtam venni a már kiszemelt karácsonyi ajándékokat a sok gyerkőcnek a családban! :)

    VálaszTörlés
  3. Én semmit nem tudtam felhasználni :(, egy elég gyérek voltak szerintem a kuponok, kettő nem találtam semmi olyat ami meg fogott volna :(. Persze vettem pár dolgot, de semmit sem kuponnal:).

    VálaszTörlés
  4. Nekem totál kiment a fejemből ez a JOY napozásXDXD Remélem,ha kiolvastad a könyvet írsz róla,érdekelne:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez aranyos, hogy kiment a fejedből :D
      Még egyelőre van mit olvasnom, szóval nem mostanában kezdek neki ennek a könyvnek (bár ki tudja). De amúgy már gondolkoztam ilyen jellegű poszton is, hogy az általam olvasott könyv(ek)ről néha egy kis összefoglaló, mint egy ajánló. Még meggondolom :)

      Törlés
  5. Én ezt most kihagytam, a Glamour-napokban is csalódtam már... Örülök, hogy neked sikerült néhány jó dolgot kifogni. :)

    VálaszTörlés