Heti zsákmányolás

by - november 02, 2012
Egy szakdolgozatmentes napot tartottam, így jutott idő egy kis vásárlásra. Oké ez így nem teljesen igaz, valójában elmentünk nézelődni-vásárolgatni, amivel eltelt az egész nap, ezért nem jutott időm a szakdolgozatra. De azzal nyugtatom magam, hogy néha pihenni is kell :)

A fekete kötött, denevérujjú felsőt (elég semmilyen lett szegény a képen) és a szegecses burgundi kendőt még hét elején néztem ki, de akkor valamiért nem jöttek velem haza. Ma persze visszamentem értük, szerencsére még mindkettőből volt. Pontosítok: a kendőből nem ezt, hanem egy nagyon hasonlót néztem ki, de aztán szerencsére megláttam ezt is. Ennek sokkal jobb az anyaga, nagyon puha és kétszer körbetekerve vastag, télen is hordható darab. Már látom előre, csak ezt fogom hordani az elkövetkezendő (hidegebb) időkben.



Fehérneműket és hasonlókat nem szoktam mutogatni, de most sikerült beszereznem pár irtó édes téli zoknit. Egyet már fel is avattam, olyan jó puha és vastag, a mintájáért meg egyszerűen oda vagyok, igazi téli hangulatot kelt ezekkel a rénszarvasokkal. A sapkát és a kesztyűt még a múltkori vásárlások alkalmával szereztem be, csak valamiért kimaradt az előző ilyen jellegű posztból. Szerintem ezek még tavalyi darabok lehettek a New Yorkerben, mert igazán jó áron jutottam hozzájuk, ma már sajnos egy sapkáért is képesek horribilis összegeket elkérni.



Próbálom tartani magam az őszi kívánságlistámhoz, de valahogy mindig közbejön valami plusz is, ami kell, így még hiányzik róla egy-két darab. Legközelebb jövőhét végén, a Joy vásárlási láz keretein belül tervezek vásárolni. Remélem a csábító akciós kuponok nem térítenek el a konkrét céljaimtól és nem veszek semmi olyat, ami nem létszükséglet.

Ti részt vesztek a Joy vásárlási lázon?

You May Also Like

11 megjegyzés

  1. Nagyon jó dolgokat vettél. Használd őket egészséggel :)
    Sajnos nekem szakvizsgáig már nincs szabad hétvégém, mert amúgy hét közben dolgozom, suliba járok és nyelvvizsgára készülök, így csak hétvégén tudok tanulni. De jövőre készülök Joy napokra menni!

    VálaszTörlés
  2. Szép a sál, és a zoknik is nagyon édesek :)

    VálaszTörlés
  3. A pulcsi és a kendő nagyon tetszik! A zoknik pedig irtó édesek! :) Az egyik barátnőm éppen fellátogat Pestre és szeretne vásárolni, így nem hagyhatom ki a Joy-napokat! De kár! :DD

    VálaszTörlés
  4. De édesek a zoknik! :D Én nem hiszem, hogy megyek vásárolni, annyian vannak ilyenkor... :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez engem is nagyon zavar, megpróbálom korán reggel elintézni, hátha.. ha már vannak kuponjaim, csak körbenézek :)

      Törlés
  5. Nagyon cukik a zoknik! :) Egyből a karácsony jut róluk az eszembe!

    VálaszTörlés
  6. Úúú, a zoknik a skálából vannak? vagy a Mayától?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ázsia centrumból vannak, de ma a Mayában is láttam hasonlót, csak más mintával :) Lehet, a Skálában is akad, általában hasonló a kínálata az Ázsia centrummal.

      Törlés
  7. Szuperjó a pulcsi, és a zoknik is cukik *-* és igen is, kell pihenni! :)

    VálaszTörlés
  8. sál, sapka kesztyűk a legjobbak, feliratkoztam hozzád!!

    VálaszTörlés