Avon Naturals Eper és fehércsokoládé tusfürdő

by - november 06, 2012

Eper és fehér csokoládé? Hmmm, szerintem sokaknak felkelthette az érdeklődését ez az illat a megjelenésekor. A testpermetet már használom, mióta megérkezett ez a csodás szett, de a tusfürdőt csak pár hete próbáltam ki először (ugyanis nem szeretek egyszerre több félét használni). Egy tusfürdővel szemben nincsenek nagy elvárásai az embernek, csak megfelelően tisztítson, ne szárítson és legyen jó illata. Szerencsére mind a három tulajdonságát jól teljesíti. Nagyon finom illata van. Tény, hogy kicsit mű, de valóban érződik az eper mellett az a tipikus fehér csoki illat is. Kis ideig még használat után is érződik, abszolút pez cukorkának érzem ilyenkor magam :)

Az állaga se nem krémes, de nem is az a nagyon folyósan híg. Kicsit selyemfényű, tipikus csajos rózsaszín. Már a csomagoláson megakadhat a szemünk, igencsak kívánatos a rajta lévő kép. Számomra ez a hengeres tubus újdonság volt, de természetesen nem okoz gondot használat közben. Talán a kupakon lévő lyuk lehetne egy kicsit nagyobb, de így legalább nem ömlik az egész a tenyerünkbe. Nem érzem úgy, hogy szárítana, de nem is a hidratáló hatása miatt szeretem (ugyanis az sincs neki). Összességében egy kellemes tusfürdőről van szó, bár nem az a tipikus őszi illat, most is szívesen használom. Az ára miatt viszont biztos nem venném újra, nekem ennyit nem ér (most akciósan is 600ft volt, ráadásul csak 200ml-es). A legújabb illat a vörös áfonya és fahéj is izgatja ám fantáziám, de az előbb leírt okok miatt nem hinném, hogy meg fogom rendelni.

Ti próbáltátok már az Avon Naturals tusfürdőit? Melyik a kedvencetek?

You May Also Like

7 megjegyzés

  1. Nekem megvan a vörös áfonya&fahéj tusfürdő, szettben (1499 Ft), és kb. ugyanaz a véleményem róla, mint neked: finom illat, nem szárít, de nem is hidratál,jól habzik. A testápoló egynek elmegy, igazából az illata miatt szeretem, a testpermet pedig abszolút a felesleges kategória nálam, de fújkálom szorgosan az illata miatt :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj, nagyon szeretem az Avon termékeket! :) Én használtam már ilyen tusfürdőt, bár nem ebben az illatban, de nagyon bejött! :) Ez a epres-csokis is nagyon csábítóan hangzik, de tényleg ennyire drága? :S :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezeket szerintem csak kizárólag szettben éri megvenni, én például a tusfürdőt, testápolót és testpermetet 1099ft-ért vettem, ami már sokkal jobban hangzik :)

      Törlés
  3. Biztos nagyon finom illata van! :) Imádom a csoki illatú tusfürdőket, és más kozmetikumokat. Az Avonnak régen volt csokiillatú habfürdője, de már sajnos nem szoktam látni a katalógusokban, pedig isteni volt az illata. :(

    VálaszTörlés
  4. Biztos fini az illata, de nekem nem váltak be a Naturals termékek :(.

    VálaszTörlés
  5. Igen, nekem nagyon tetszik ez is, a testpermet is és szerintem (ha még lesz) újra rendelem. A tusfürdőt és a testápolót nem, mivel azokból mást használok de a testpermetet igen. Rengeteg pasi mondta, hogy nagyon tetszik neki ez a kifejezetten édes illat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A testpermetért én is oda vagyok, szívesebben rendelném azt újra, mint a tusfürdőt, bár van mellette egy vattacukros parfümöm is, így édes illatokból egyelőre elég :)

      Törlés