Balea Testradír

by - augusztus 17, 2012
Eddig luffa szivacsot használtam az elhalt hámsejtek eltávolítására, de ki kellett dobnom, mert bepenészedett, pfuj. Ezért úgy gondoltam, jobb megoldás lenne egy testradír. Sok helyen olvastam utána, így esett a választásom a Balea Creme Öl Dusche Peeling Indian Chai nevet viselő testradírra. Limitált kiadás, így csak hosszas keresgélés után, a harmadik DM-ben leltem rá.


Ha jól emlékszek, 449ft-ba került, amiért 200ml-t kapunk. Már a csomagolása nagyon megfogott, olyan kis szép, használat közben az oldalán lévő mintát szoktam nézegetni. Szeretem az ilyen tubusos dolgokat, bár itt nem biztos, hogy a legpraktikusabb, valamiért használat közben nem olyan kényelmes. A kupakja jól zár.


Viszonylag szépek az összetevői, külön dicséret érte, hogy nincs benne a jól megszokott piros 'Parfum/Fragrance'. Az illata így is nagyon jó, bár a tubusból megszaglászva nem tetszett, ahogy először magamra kentem, egyből megszerettem.


A radírozó szemcsék aprók (mintha cukor lenne), de nagyon sok van benne, ezáltal nagyon jól radíroz. A képen látható mennyiség majdnem elég a felsőtestemre, nincs szükség belőle túl sokra. Használat után simának érzem a bőröm, a leégés utáni hámlásokkal is könnyen elbánik, szóval szépen teszi a dolgát. Teljesen meg vagyok elégedve vele, egy nagyon jó terméket kapunk olcsón, csak ajánlani tudom.


Kár, hogy a jó dolgok általában limitáltak. Azét kíváncsi leszek rá, lehet e majd kapni a későbbiekben, mert biztos újra venném. Ti mit használtok jelenleg bőrradírozásra?

You May Also Like

3 megjegyzés

  1. Húú elég szimpinek tűnik :$ pont most fogyott el hál'istennek az Alterrás testradírom... semmit nem ért :S szerintem egy ilyen baleásat fogok kipróbálni :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes kipróbálni, a többi Baleás testradírt is sokan dicsérik :)

      Törlés
  2. Az a baj ezekbe a testradírokba műanyag szemcsét tesznek :(

    VálaszTörlés