Nail of the Day - Virágkarneválra

by - augusztus 19, 2012
Nekem teljesen mást jelent a Virágkarnevál, mint sokaknak: idén már sokadik alkalommal vonulok végig a több km-es távon, résztvevőként élem meg ezt a hírhedt eseményt. Így a virágkarneváli köröm esetleg megtéveszthető lehet. Nem virágokat festettem, hanem a holnapi piros ruhához illő körmöt készítettem.


Semmiképp sem szerettem volna az egész körmömet pirosra festeni és most is az egyszerűség mellett döntöttem, így jött a szokásos francia manikűr, csak piros körömlakkal és egy kis csillámmal megfűszerezve.


Már napok óta ez a köröm van a fejemben és már alig vártam, hogy megcsináljam, így történt, hogy elkapkodtam, siettem és nem olyan lett, amilyenre szerettem volna. Nem elég precíz, nem elég szép, talán még a csillám is kevés rajta. Szóval nem vagyok elégedett vele, nem felel meg az elvárásaimnak, de most nincs időm arra, hogy újra kezdjem, elég sok a tennivalóm így is.


Fogtam egy piros körömlakkot, amit igazából csak kölcsön kaptam (nem szerettem volna csak e miatt egy piros lakkot venni, mert a későbbiekben nem igazán lenne rá szükségem). Fogalmam sincs, milyen márkájú, az üvegről nem ismerem fel és nincs is rajta semmi név. Ezzel meghúztam az alapot, amilyen alakúra kívántam a körömvégeket.


Mielőtt megszáradt volna ez a réteg, piros csillámot szórtam rá egy kisebb ecset segítségével, majd egy kicsit rá is nyomkodtam. Végül a Moyra gyémánt fedőlakkját vittem fel egy rétegben. Ez utóbbit ma vettem, kíváncsi leszek, hogy teljesít.


A köröm elkészítése miatt kezdek ráhangolódni a holnapi nagy felhajtásra. Ti meg szoktátok nézni a Virágkarnevált?

You May Also Like

1 megjegyzés