My Dry izzadásgátló párna

by - november 30, 2019
Egy kicsit különlegesebb, de annál hasznosabb és hiánypótló tippet szeretnék most mutatni nektek, ami kimondottan jól tud jönni olyan szituációkban, amikor rendkívül fontos, hogy biztosan foltmentes maradjon a ruhánk. Mondhatni, én már megbékéltem az izzadás fogalmával és hogy a dezodorok csak semlegesítik a szagokat, de vannak olyan élethelyzetek, események, például egy interjú vagy konferencia, amikor kell a biztonság. Alapvetően igyekszem mindig olyan felsőt választani, amin nem látszik meg, de van például egy olyan testhezálló, szürke pamutruhám, aminél muszáj vagyok valamilyen cselhez folyamodni. Erre kínál megoldást a My Dry izzadásgátló párnája.


Anno már megfordult a fejemben, hogy a betétek nedvszívó képességét ki lehetne használni más területeken is, így nagyon megörültem, amikor megláttam a Krémvarázs kínálatában ezt a kis párnácskát, ami speciálisan a hónalj területére lett kialakítva. Nagyon egyszerű a használata, a ruha belső részére kell felhelyezni úgy, hogy a ‘betét’ kisebb része kerüljön a kar felé, de itt egy pontosabb, illusztrált leírás a felhelyezésről. Az öntapadós oldalnak köszönhetően könnyű kivitelezni, a perforáció miatt pedig akár ujjatlan felsőkhöz is használható.

Méretéből adódóan elég nagy területet lefed, így ha megfelelően helyezzük fel, valóban egy csepp izzadság sem fog meglátszani a ruhánkon. Mivel vékony, nem látszik át és nincs kellemetlen, zavaró érzés viselése közben, ráadásul hipoallergén. Ennek ellenére reggeltől estig kitart, nálam már többször is bizonyított. Egy doboz 7 párt tartalmaz, ha pedig sötét, fekete ruhához szeretnétek kipróbálni, kapható fekete verzióban is!


Nektek mi vált be a foltok ellen?

You May Also Like

0 megjegyzés