Kristen Hair hajvitamin - az egészséges hajért

by - november 23, 2019
Viszonylag sok hajápolási termékről olvashattatok már a blogon, az utóbbi években pedig rendszeresen úgy kezdődik minden ilyen bejegyzés, hogy milyen tragikus állapotát éli a hajam. Nem is a gyorsan zsírosodással van a probléma, hanem azzal, hogy bármit kenek rá, száraznak, sprődnek érzem, iszonyatosan szöszölődik és rettentően szálkásodik. Szóval megragadok (szinte) minden lehetőséget, amivel esetleg jobbá tehetem a hajam szerkezetét. A külső ápolás nem segít teljes mértékben, a probléma forrása így valószínűleg belülről keresendő, szóval a lehető legjobbkor jött a Kristen Hair megkeresése.


Hiába étkezem kiegyensúlyozottan és változatosan, úgy tűnik, a kellő mennyiségű ásványi anyag és vitamin még így sem kerül a szervezetembe, vagy nem hasznosul megfelelően. A Kristen Hair vitamin 20 értékes összetevője azonban egymást támogatva fejtik ki jótékony hatásukat a maximális hasznosulás érdekében. Különlegessége - a hajápolásban olyan fontos anyagok (A, B, C, D, E vitamin, cink, vas, folsav) magas hatóanyagtartalma mellett - a szabadalmaztatott BioPerine-ben rejlik, ami a szervezetbe juttatott tápanyagok hasznosulását segíti. Ezen kívül egyéb értékes összetevőket is tartalmaz, úgy mint a bambusz és aranyköles kivonat, L-cisztein, L-metionin és metil-szulfonil metán (MSM). A Kristen Hair weboldalán megtaláljátok az összetevők rövid leírását, de a kevésbé ismert MSM hatásairól például itt is olvashattok egy jó összefoglalót.

'A Kristen Hair kapszula csökkentheti, sőt, akár teljesen meg is szüntetheti a hajhullást. 20 szinergikus összetevőjének köszönhetően, akár 2-3x gyorsabban nőhet a hajad. Az All In One formulától még dúsabb lesz a hajad, hiszen segíti a babahajszálak növekedését. Gyenge, töredezett és száraz körmök? A kapszula erősíti és egészségessé teszi a körmeid. A gondosan válogatott vitaminok kulcsfontosságúak lehetnek a hidratált bőrhöz. A gumicukor vitaminokkal ellentétben a Kristen Hair 100%-ig cukormentes.'

(kép forrása: kristenhair.hu)

A külsőségekről annyit, hogy egy igazán csajos, de letisztult megjelenésű átlátszó műanyag dobozban lapulnak a rózsaszín kapszulák. A kupak alatt védőfólia található, így garantáltan bontatlan csomagolás kerül hozzánk. Egy havi adag 60 kapszulát jelent, vagyis napi 2 szem az ajánlott beviteli mennyiség, ez fedezi a képen is látható hatóanyagtartalmat. Bő folyadékkal érdemes bevenni, mert ugyan könnyű lenyelni, egy minimális mellékíz érezhető. Eleinte féltem, hogy el fogom majd felejteni, de mivel mindig szem előtt volt a doboza, ezért nem volt gond reggel és este 1-1 kapszulát bevenni.

Ugyan csak egy havi adag tesztelésére volt lehetőségem, már a 60 kapszula is jótékony hatással volt a hajamra - ígérete szerint ennyi idő alatt egyébként a szervezet feltöltődik vitaminokkal, ezért intenzívebben növekszik a haj. Amit elért nálam (és észrevettem már a teljes doboz elfogyasztása előtt), hogy valóban gyorsabban növekszik a hajam. Nem akarok túlozni, de szerintem másfél-két hónap alatt szokott annyit nőni, mint amennyit most, a 30 nap alatt. Ugyan nagyon kevés és vékonyszálú hajam van, babahajam eddig is rengeteg volt, így dúsító hatásáról nem tudok releváns véleményt mondani. A hajszárazság problémáját sajnos ennyi idő alatt nem oldotta meg, viszont mintha kevésbé töredezne a hajvégem, mint eddig, így valóban sokkal egészségesebb az összkép.


Szóval összességében én egy hónap után nagy bizalmat szavazok a terméknek, ugyanis végre látom a javulást és eddig még egy hajvitamin sem segített ennyire. Az ára ugyan nem olcsó (9000 Ft a havi adag), vannak kedvezőbb csomagajánlatok, valamint 90 napos pénzvisszafizetési garancia. Néha ráadásul 1-et fizet 2-t kap akciók is vannak, így érdemes lehet akkor kipróbálni, beszerezni a kívánt adagot. Bevallom, én hosszú távon nem szednék ilyen magas hatóanyagtartalmú étrend-kiegészítőt (annak ellenére, hogy a B és C vitaminok vízben oldódnak, ezért a felesleg a vizelettel ürül), kúra szerűen bátran merem ajánlani hasonló problémákkal küzdőknek!

Ti szedtek valamilyen vitamint kifejezetten a hajatok ápolására?

You May Also Like

1 megjegyzés

  1. Szerettem volna karàcsonyra de az èn pènztàrcàmhoz nagyon dràga!! 🤔

    VálaszTörlés