Yamuna limitált kiadás a szerelem ünnepére

by - február 17, 2019
A Yamuna idén is gondolt a Valentin napot ünneplőkre: egy, a Szerelem habjai fantázianevű, vörös áfonyás tusfürdővel rukkolt elő, valamint a gránátalmás testvaj kapott ünnepi csomagolást az alkalomra. (Egyébként szeretném megemlíteni, mi nem Valentin napozunk, sosem tartottuk, ennek ellenére aranyosnak tartom ezeket a marketing fogásokat, hogy a márkák az alkalomhoz illő termékekkel állnak elő, valóban akár ajándéknak is megfelelnek.)


Szerelem habjai tusfürdő
Ha már a szerelem napja, milyen más szín is lehetne a fővonal, mint a piros. A 100 ml-es, kis kiszerelésnek számító tusfürdő kemény műanyag csomagolást és csavaros fém kupakot kapott. A vörös áfonya piros színére hajazó géles tusfürdő illata egyszerre fanyar és édes, számomra igazi téli illat, ami zuhanyzás közben intenzíven érződik, majd hamar elillan. Nem igazán habzik, ugyanis SLS (valamint parabén-) mentes, de jól tisztít és nem szárít. Viszont elég érdekes egy ennyire intenzíven piros tusfürdővel a zuhanyzás :)

Gránátalmás testvaj
A gránátalmás testvaj összetevőiben nem, csupán csomagolásában változott, remek kiegészítést adva a tusfürdőnek. Az 50 ml testvaj lapos tégelyben lapul, ami igazán praktikus és kényelmes a használatakor. Az állaga egyszerre sűrű (testvajas) és lágy, ugyanis nem egy zsíros vagy nehéz krémről van szó. Szerencsére viszonylag hamar beszívódik és egy enyhe szilikonos érzetet hagy maga után, azonnal puha bőrt eredményezve. A testvajnak az édeskés gyümölcsös illatát érezni, de ha mélyen beleszippantunk a tégelybe, van mellette egy igazán kellemes 'natúr krém' illat is, ami a gyerekkoromra emlékeztet. A gyümölcsös illat ennél a terméknél szerencsére tovább megmarad, mint a tusfürdő esetében.

Ti (hogy) ünneplitek a Valentin napot?

You May Also Like

0 megjegyzés